Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

agresywny kot a dziecko

Polecane posty

Gość gość

za kilka miesięcy pojawi się w naszym domu Maluszek na chwilę obecną mieszka też kotka, która jest pełna" energii" (niespodziewanie rzuca się i mocno drapie,skacze na twarz). Wszystkie moje poprzednie koty nie były aż tak agresywne. Boję się o dziecko dla którego kontakt z pazurem może być tragiczny. Usunąć pazury? Oddać kota? Czy może jest jakiś inny sposób?

Gość gość
Większość zwierząt domowych da się ułozyć, ale są osobniki "psychiczne" podobnie jak ludzie. Przy maleńkim dziecku,kota z natury agresywnego nie trzymałabym w domu nawet 10 minut . Przemyśl to.

Gość gość
to teściowa dostanie mrucząco-agresywny prezent ;)

Gość gość
Mój kot był kiedyś strasznie agresywny wobec mojej córeczki, ale okazało się, że była to agresja ze strachu. Zamówiłam feromony z http://feliway.pl i mu przeszło :D

Gość gość
Usunąć pazury ? Chcesz z kota zrobić kalekę ? Może jeszcze zęby mu wypijesz, aby nie miał czym gryźć... Głupie babsko. Aż wstyd. Kot nie jest agresywny tylko chce sie bawić. Prawdopodobnie nudzi sie i próbuje was sprowokować do zabawy. I takie podbieganie z nienacka i podgryzanie ma to na celu. Jakby kot byl wybawiony to by tego nie robił. Ogarnij sie babo

Gość gość
Temat stary to po pierwsze, a swoją drogą baba w ciąży, z brzuchem pod nosem nie ma nic lepszego do roboty oprócz zabawy z mruczkiem? Ty się ogarnij. Kotów nie należy krzywdzić usuwaniem pazurów, zresztą większość weterynarzy nie okaleczy kota

Gość gość
Wypierol to dziadostwo z domu i po klopocie. No chyba ze koteczek zawszony jest dla ciebie wazniejszy

Gość gość
Nie wiem gdzie problem ogarnij się po prostu wyjeb kota