Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbyscie zareagowały jakby facet wam powiedział ze nie ma ochoty bo juz to zrob

Polecane posty

Gość gość

Jakbyscie zareagowały jakby facet wam powiedział ze nie ma ochoty bo juz to zrobił sam ze sobą? Od tygodnia się zalecam do dziewczyny (chodzi o seks). Zawsze było jakieś "ale". A to głowa boli, a to brzuch, a to zmęczona. Zawsze obiecywała, że jutro i zawsze klapa. Nie będę długo czekał sam to ze sobą zrobię a jak jej się zachce to powiem, że nie mam ochoty bo już jestem po. A co? Mam czekać w nieskończoność aż się pani zachce? Aż księżyc będzie w odpowiedniej fazie?

to dlaczego nie wziąłeś sprawy w swoje ręce tylko potulnie czekałeś?:D trzeba było ją przycisnąć do ściany albo związać i zerżnąć inną na jej oczach:D czytałam takie opowiadanie, później cała trójka miała nieziemski seks

Gość gość
nie wiem głupi prostaku, jesteś żałosny, spe\rma ci już dawno mozg rozpuscila hahahaha co za ZERO, wspolczuje twojej dziewczynie bo ty jestes po prostu upośledzony umysłowo

Gość gość
Rozumiem, że mam być potulny jak baranek i poczekać aż się pani zachce. A moje potrzeby? Dlaczego niby ja mam ustępować?

Rozumiem, że mam być potulny jak baranek i poczekać aż się pani zachce. A moje potrzeby? Dlaczego niby ja mam ustępować? x nie wiem dlaczego na początku ustąpiłeś, widać lubisz być uległy.

Gość gość
Nie jestem z tych co weźmie siłą. Jak dziewczyna mówi NIE to zostawiam. Znam swoją wartość. To mnie proszą kobiety o seks a nie na odwrót.

Gość gość
Na jasno postawione zyczenie (chce seksu) dziewczyna powinna tez jasno odpowiedziec (tak i dac albo nie). Jezeli nie chce, to nie musi opowiadac o bolu glowy. Jezeli nie chce teraz, to niech powie jasno, ze nie jest jeszcze tak dalego (sama ze soba albo ze zwiazkiem). Dlaczego nie postawic sprawy jasno i uczciwie z obu stron.

Gość gość
Ja już sobie dawno dałem spokój z księżniczkami które robią łaskę że na ciebie spojrzą. Raz dziennie zwalę sobie ręką i żadnych dziewczyn nie szukam.

Gość gość
P.S. Mam 27 lat. Codzienna masturbacja wyzwoliła mnie od poczucia potrzeby poszukiwania laski. Nareszcie czuję się wolny.