Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJednaGłupia12345

Termin małpy miałam na sobotę...

Polecane posty

Termin @ miałam na sobotę, nie nadeszła, za to trochę mnie mdli. Kochaliśmy się w dni płodne. A ja jestem taka głupia, że dygam się zrobić test ciążowy. Z jednej strony chcę być w ciąży, staraliśmy się o to, a z drugiej mam różne obawy. To by było nasze drugie dziecko :-)

Gość gość
hmmm skoro małpa nie dotarła to proponuję udać się do ZOO. Powodzenia!

Gość gość
jakiej małpy?

Gość Profesorek6969869
@ = małpa Znaku @ nie da się wpisać w tytule. Symbol ten w potocznym języku oznacza menstruację. Już wszystko jasne drogie panie z forum "ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci" ? Żeby facet musiał tłumaczyć takie rzeczy :)))))

Gość gość
ha ha ha dobre :D :D :D

Gość gość
Coraz debilniejsze te staraczki :-o

Gość ZnowuFacetTenSamProfesorek
"gość dziś Coraz debilniejsze te staraczki pechowiec.gif" Nie, to raczej kafeterianki są coraz debilniejsze i tylko szukają okazji, by kogoś obrazić, pokazać swoją rzekomą wyższość. Kobieta stara się o drugie dziecko, nagle okazuje się, że być może jest w ciąży. To normalne, że może się przestraszyć i mieć obawy, czy da sobie radę. Te obawy pewnie miną. Sądzę, że każdy normalny człowiek powinien to zrozumieć, a kobieta będąca w takiej sytuacji, ma prawo oczekiwać wsparcia na forum kobiecym. Nawet w sprawie, która innym może wydawać się niepoważna, błaha, głupia. Każdy problem w oczach niektórych osób może wydać się idiotyczny. A od tego jest forum - by wspierać. Cóż... kefeteria jest jednak jakimś niechlubnym wyjątkiem. Tu raczej nie doświadczy się wsparcia, ale oplucia. Nie wiemy z czym związane są niepokoje Autorki postu, nie znamy dokładnie sytuacji, ale, ale... do ironicznych, obraźliwych wpisów jesteśmy pierwsze. Wstyd.

Gość gość
a co TY robisz na kobiecym forum???

Gość gość
zrob test i daj znac, bylas już w ciąży wiec wiesz jak w twoim przypadku może się objawiać, i daj znac koniecznie

Gość gość
Debilka bo nie może normalnie napisać termin okresu / miesiączki / menstruacji, tylko jakaś idotyczna małpa. Albo debilka albo gimbazie się nudzi

Gość ZnowuFacetTenSamProfesorek
Nowe tematu wyświetlają się na głównej stronie. A że tytuł mnie zaciekawił, zajrzałem. I tyle :) Nie rozumiem Waszego oburzenia, z tego co zauważyłem to powszechnie i potocznie w necie piszecie @, gdy chodzi o okres, czasem mówicie "ciotka", a tu nagle oburzacie się, że ktoś nie napisał "okres" tylko żartobliwie "małpa" :-) Wasze reakcje są ciut zabawne - chociaż niestety nie świadczą o Waszym poczuciu humoru ;)

Gość gośćffsdffsfdfdffd
Daj znać Autorko i POWODZENIA :-) Kiedy zrobisz test?

Gość gość
Kafeteria- magazyn dla kobiet, ale wejdzie tu taki i mądrości swoje snuje, no bo co może robić innego :P

Dam znać :-) Czuję, że chyba się udało, ale z testem jeszcze trochę poczekam. Na wszelki wypadek zarejestrowałam się na przyszły tydzień do gina. Trochę się obawiam jak to będzie, jeśli jestem w ciąży, to przyjście na świat drugiego dziecka pokryje się z tzw. "buntem dwulatka" - chyba, że moje dziecko to ominie ;)

Gość gość
gość dziś -mało to facetów na kafeterii? Gdybym była facetem, sama zaglądałabym z ciekawości :P A rację to on akurat ma.

Gość gość
oczywiście, że ich tu pełno, tylko pytanie brzmi: czego szuka facet na babskim forum?