Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w którym tc miałyście już spakowaną torbę do szpitala?

Polecane posty

Gość gość

bo ja jestem w 31 tygodniu i nie mam jeszcze nic spakowane

Gość gość
Ja sie spakowalam jakos 35-36 tydzien. Lekarz mi mowil ze mam miec wczesniej bo to roznie jest lepiej niech lezy i tyle.

Gość gość
Ja jestem w 35 a torbe bede pakowala pod koniec tego tygodnia

Gość gość
poleca się ok. 35 tygodnia spakować...

Przy pierwszym miałam spakowane w 37 tc. Przy drugim w 35 zdążyłam chwycić ręcznik i skarpety :) na pakowanie nie było czasu

Gość gość
Chyba coś koło 36 tc. Ale jak się zaczęło to jeszcze z listą sprawdzalam czy wszystko mam.

Gość gość
czyli widzę, że 35 tydz przeważa :) muszę w takim razie zacząć już pomału wszystko kompletować

Spakowałam się w 35, gdy jechałam 50 km za miasto na weselicho. Na szczęście się nie przydała :)

Gość gość
w 32 tyg juz pomalu zaczelam sie pakowac, lekarz mowil ze nie donosze raczej , na szczescie ur w 40 tyg

Gość gość
w 34tc zaczelam sie pakowac

Gość gość
Ja chyba pobije wszystkich:-) po 28 tc, a to dlatego ze wczesniej wyladowalam w szpitalu i maz mnie pakowal... z telefonem, a gdzie to a gdzie tamto, a co jeszcze ci zapakowac... po tej akcji, na szczescie pozniej juz nie ladowalam na patologii ciazy mialam gotowe dwie male torby. Jedna dla mnie, a druga dla malenstwa. Gdy pojechalam rodzic mielismy obie w bagazniku i obie sie przydaly:-)

Gość gość
W połowie ciąży. I dobrze, bo dwa razy trafiałam na patologię. A potem, przed terminem niespodziewanie zostawili mnie w szpitalu, gdy jeszcze nie zaczął się poród (trzeba było wywoływać, bo była graniczna ilość wód płodowych). Lepiej być przygotowanym wcześniej, ileż to roboty spakować walizkę.

Gość gość
34/35 teraz jestem i już spakowana, mała ilość wód,więc mam być gotowa na wcześniejszy poród :)

Gość gość
jestem w 38 tc, na przyszły tydzień mam cc, ale w Holandii, więc żadnych podkładów, wkładek, podpasek, mleka itp nie muszę kupować, bo wszystko szpital zapewnia, muszę tylko zabrać kosmetyki, rzeczy dla dzidzi i koszule nocne dla mnie, ale jeszcze się nie spakowałam :)

Gość gość
a ja dwa dni przed porodem. dzisiaj nie potrzeba sie martwic na zapas, wysrtarczy miec kase i po sprawie. kupilam tylko elementarne rzeczy, reszte otrzymalam w podarunkach. mialam zapas na piec lat. serio.