Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 175cm u kobiety to dużo?

Polecane posty

Gość gość

Witam kobitki i mężczyzn:) Czy 175cm u kobitki to dużo??co z wysokimi butami jeżeli tak to do ilu cm?proszę powiedzcie co sądzicie o takim wzroście czy to już za dużo czy w sam raz??Będę wdzięczna za odpowiedz!

Gość gość
nie, duzo nie, kiedys 175 cm bylo uwazane za wysoki wzrost, teraz to raczej sredni wzrost, duzo to 180+

Gość gość
a co z butami wysokimi polecacie czy raczej nie??

Gość gość
mam parę koleżanek, które mają tyle wzrostu (sama też tyle mam) zawsze jak się spotykamy razem to śmiejemy się, że kryterium wyboru to chyba był wzrost, że tak sprytnie się dobrałyśmy :) dla mnie te 175 to dużo, ja nie chodzę w szpilkach itp. - a moje koleżanki wprost odwrotnie, na co dzień wysokie obcasy, tak ok.10cm. nie przejmują się tym kompletnie...to tylko ja mam taki problem :)

Gość gość
mam straszny kompleks na tym punkcie,żę nie moge założyć szpilek bo,że zaraz każdy będzie się gapił:(dlatego moje pytanie czy te 175 u kobiety to dużo;)

Gość gość
ja bym nosila wysokie buty, i nawet kurduplowaty wzrost partnera by mi w tym nie przeszkodzil

Gość gość
ja mam 182 i nosze 1cm obcas,jprd to ty masz sie dobrze czuc a nie ogladac na kogos.Ktops kto ma 150cm zawsze ci powie,ze wysopkie nie jest fajne:D,ja mam w d...opinie innych i nosze obcasy,a ze jestem wyzsza od innych-zycie i tak jestem wyzsza,bez szpilek:D

Gość gość
no i kiedyś gdzieś na forum założyłam taki temat czy wysokim kobietom wypada nosić wysokie obcasy. czy nie wygląda to śmiesznie, karykaturalnie taka 'żyrafa' :P...90% osób wypowiadających się w temacie stwierdziło, że wysoka kobieta w szpilkach to....po prostu wysoka kobieta w szpilkach ;) jeżeli dobrze się czujesz w wysokich obcasach to śmiało zakładaj ;)

Gość gość
mialo byc 182 i 11cm obcas-sorki

Gość gość
Kobitki dziękuje za wypowiedzi troszkę mnie to motywuje:)

Gość gość
mam 175 cm wzrostu i nie uważam, że jest to jakoś bardzo dużo- normalnie, buty na obcasie również noszę

Gość gość
sama mam taki plan żeby zacząć chodzić w wysokich obcasach...ale też mam zawsze te cholernie śmieszne obawy :)

Gość gość
ale jakie obcasy maksymalnie?

Gość gość
małamaruda i jak o nich myślisz,że są wielkie???za wysokie?

Gość gość
co do wysokości obcasa? no tak żeby Ci było wygodnie, żebyś nie chodziła jak ostatnia kaleka...ehh sporo młodych dziewczyn niestety tak chodzi ;)

Gość gość
jak się jest kurduplem, to wiadomo że 175 to będzie dużo :P

Gość gość
dla kogos kto ma 160cm zawsze bedziesz wysoka.Ja mam 181cm i nosze 12cm obcasy.Moj maz jest 5cm nizszy i mam to gdzies,nosze obcasy i tyle,jemu nie przeszkadza,a mam ogladac na innych?Zawsze te krasnale powiedza ci-ales ty wielka:D

Gość gość
Lubie kobitki co się niczym nie przejmują ah:)mnie wyzywali w liceum od żyrafy za te 175 i kompleks został:(

Gość gość
przejdzie Ci z wiekiem ;), ja miałam lat naście, czy nawet 25, to straszne kompleksy miałam- choć powodów raczej niewiele, teraz mam lat 32 i już się tak wszystkim nie przejmuję

Gość gość
Sama mam 175 cm, czesto noszę obcasy - nawet te 10 cm i nie oddałabym nawet cm.

Gość gość
też lubię takie wyluzowane kobietki, podziwiam...szczerze ;) mnie znajomi, koleżanki, koledzy czy ogólnie obcy ludzie chyba nic niemiłego o moim wzroście nie powiedzieli...no ale babcia i parę ciotek mi zawsze powtarzało 'byłaby z Ciebie fajna dziewczyna gdyby nie ten wzrost'...no i kompleksy też niestety pozostały

Gość gość
eh ta rodzinka zawsze można na nią liczyć;(

Gość gość
no niestety zawsze :p

Gość gość
nikt nigdy nie krytykował mojego wzrostu, traktuję go jako atut :)

Gość gość
ja mam jeszcze tak,że jestem sczupła waże 58kg przy 175:( jem chipsy,pizze i wszytsk by przytyć a tu wielka lipa:( i słucham tylko o matko weź coś zacznij jesć bo taka chuda i wysoka;( (od koleżanek) i kompleksy rosną:(

ja mam 167 one tyle co ty mniej więcej, może centymetr więcej, nie, nie myślę o nich, że są wielkie, bardzo ładne są, obie noszą wysokie buty przy różnych okazjach i wygląda to moim zdaniem fajnie ;). jedna ma niższego chłopaka i też to nic nikomu nie przeszkadza. jedna należy do takich kobiet z biodrami dość wydatnymi i biustem dużym kobiecą sylwetką, a druga to szczupła i wysportowana dziewczyna ;).

Gość gość
moja babcia wołała na mnie "anoreksja", bo do 27 roku życia ważyłam przy tych moich 175 max 56 kg, ale nie brałam tego do siebie, bo mi to akurat odpowiadało, jak kiedyś powiedziała, że zaczynam wyglądać jak prawdziwa kobieta zabrałam się za dietę ;)

Gość gość
heh skad ja to znam,w szkole podstawowej bylam zyrafa,aifla,gigant...:D,mam, 182cm i nosze obcasy a jakze.uwierzysz,ze 11cm a nawet i 12?o dziwo,zawsze uganiali sie za mna nizsi faceci:D,jakbym miala ogladac na kogos,czy wygladam ok,czy sie podobam,to w ogole bym z domu nie wyszla.Wszystkie wysokie kobiety wygladaja ladnie:D,spojrz na modelki:))