Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 175cm u kobiety to dużo?

Polecane posty

a co kompleksów to szkoda na nie czasu...trzeba siebie pokochać i polubić, człowiek jest wtedy szczęśliwszy...nie wad szukaj w sobie a zalet ;)

Gość gość
fajne kobitki jesteście:)może kiedyś nabiorę kobiecych kształtów:)

Gość gość
Pewnie,ze nabierzesz kbiecosci,ja jak bylam malolata to chuda bylam jak szkapa,teraz mam i cycka i tylek ,to co miec powinnam:D

Gość gość
kurczę...no ja mam 23 lata, przy tych 175cm ważę prawię 70kg (67-68kg gdzieś tak) tyłek mam ale cycków prawie brak :P ale już przestałam się łudzić, że urosną...chyba trzeba polubić siebie :)

Gość gość
Pewnie,ze trzeba zaakceptowac siebie,nog sobie nie utniesz,poza tym czemu mialabys je odcinac?Niejedna zazdrosci ci wzrostu i dlugich nog,tylko zawsze powie,ze woli byc niska:D.Ja mam, 183cm i nosze 10cm obcas,czasem wiecej:)Mam pytac o zdanie innych?No prosze Cie,jestem fajna,smukla d**encja,wiec jesli komus przeszkadza moj wzrost,to jego problem:)Pozdr wszystkie wysokie i chodzace na obcasach:)

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.