Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MagMagda

Korzystacie z aplikacji mobilnych przy urządzaniu, meblowaniu?

Polecane posty

Jak w temacie :) Ostatnio kilka razy słyszałam o apce wydanej przez Ikea. Ktoś korzystał,testował itp? Może są też inne aplikacje? Ciekawi mnie czy taka aplikacja może być pomocna meblowaniu i urządzaniu pomieszczeń. Może ktoś urządził sobie mieszkanie w ten sposób?? :)

Też jestem ciekawa jak taka aplikacja wygląda? Że co, że przesuwam meblami? Ale swoimi czy z jakiegoś katalogu? Zresztą, samo przesuwanie szafami w tą i z powrotem to chyba trochę mało.. :)

To zależy co chcecie za pomocą takiej aplikacji zrobić? Niektóre są naprawdę fajne i można się nimi pobawić, ale oprócz zabawy też przydadzą się w urządzaniu pomieszczeń. Prymulka, to nie jest tak, że tylko przesuwasz szafy w tą i z powrotem :) Możesz ustawiać kilka mebli w jedną całość, możesz zmieniać style mebli, możesz je przymierzać czy w ogóle Ci się zmieszczą na Twojej ścianie itp itd.

Gość gość
Ale denna reklama :D Ilość postów u każdego : 1 :D Ciekawe komu chce się ciągle zakładać nowe konta haha

Gość gość
Przecież to popier...olone Korzystacie z aplikacji mobilnych przy waleniu konia? Korzystacie z aplikacji mobilnych przy smarowaniu kromki chleba masłem?

Gość gość
Zamiast robić takie ściemy autorze to normalnie napisz że stworzyłeś taką a taką aplikacje która twoim zdaniem jest przydatna z różnymi bajerami i szukasz kogoś kto zechciałby ją wypróbować i ocenić jak jest spoko,do pobrania w google play ;) Nie rozumiem takich podchodów i udawania a często tego typu zagrywki widzę.

Gość gość
gość dziś gość dziś Spadać patałachy