Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

173 cm u dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

to wysoki wzrost? odpowiedcie szczerze bardzo prosze bede wdzieczzna

Gość gość
pogieło Was? co za zakompleksione gimg****o tu przesiaduje, myślisz że gdybyś miała 160 twoja samoocena byłaby wyższa? w głowie poukładaj sobie to pewnie kiedyś zdasz sobie sprawę, że to co kiedyś na kafe napisałaś było aktem desperatki.

Gość gość
dajcie spokój na siłe wymyślacie sobie kompleksy. Każdy jest jaki jest. I przestań się przejmować takimi pierdołamii. Masz nos taki jaki masz i huj z tym, oczy takie jakie masz, numer buta jaki jest to jest i tyle nie myśl o takich pierdołach tylko dbaj po prostu o wygląd - umaluj się lekko, dbaj o sylwetkę itd.

Och, och, juz siè przejechali... Autorko, piszè absolutnie szczerze- to swietny wzrost! Ja mam 170 i noszè wysokie obcasy. Masz prezentowac swoje 173cm z dumą! Chodz prosto, biodra do przodu, łopatki sciągniète. Pozdrawiam ciè!

Gość gość
poczytaj post kolezanki ze 175cm...zakompeksiona dziewczyno:p

Nie wiem czemu ludzie robią taki problem z czegoś na co nie ma się wpływu. Ja jestem z tych niższych dziewczyn i co, mam chodzić i płakać? Litości. Taki mam wzrost i nic z tym nie zrobie. Mogę albo go zaakceptować, albo męczyć się w szpilach, których nie lubię. Trzeba polubić siebie, zwłaszcza to na co nie ma się wpływu.