Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci z portali randkowych to w 99% kłamcy, oszuści, zboczeńcy !!!

Polecane posty

Gość gość
chcialyscie moc zypiac z kim popadnie to teraz nie chcemy od was niczego innego jak mialyscie kogos na luzno.

Gość gość
na sympatii logował się od lat podrywacz z Zagnańska - Łukasz W (niby geodeta a ostatnio kierownik budowyoczko.gif ). Jego ostatni mail: geolukasz@interia.eu . Kłamca i naciągacz. Opowiada o sobie niestworzone rzeczy. Często tak omami dziewczynę, że ta mu jest w stanie nawet pieniądze pożyczyć. Oczywiście nigdy tych pieniędzy nie odzyskuje. Dziwne... skoro pożyczył pieniądze i nie oddał albo okazał się oszustem to dlaczego nie zgłosiłaś tego na policję?... tak się składa, że też znam tego człowieka. Nie mam na ten moment negatywnego zdania o nim. Otwarcie mówi o problemach i niekoniecznie czystej przeszłości. Skoro ktoś daje się od razu omamić .. to może jest naiwny i zbyt łatwowierny. Jeśli chodzi o jego zawód- faktycznie prowadził firmę geodezyjną, a na budowach pracuje do tej pory. A może to zemsta zwykła, bo nie byłaś tą, która chciał mieć przy swoim boku. Łatwo wylewać na kogoś pomyje... a ja znam go jako niesamowicie mądrego i wrażliwego faceta....

Gość gość
No sorry, ale skoro celujecie tylko takich pow 185cm wzrostu 40 w bicu z kwadratową szczęką to co sie dziwicie? To chyba oczywiste że tacy bez problemu znajdują sobie partnerki w realu i jesli juz pojawiają sie na takich portalach, to są zajęci albo są niebieskimi ptakami chcącymi tylko poruczać. Normalny facet przeważnie chce związku. No ale kobieta nie potrafi dojść chyba do takich wniosków.

Gość gość
Juz o tym pisalem: feminizm promuje rozwiazlosc wsrod kobiet; kobiety staja sie rozwiazle; porzadni mezczyzni rezygnuja z kobiet bo rowiazla to nie ich cel;zagaduja tylko ci zli:dupki, chamy itd.;kobiety narzekaja na mezczyzn (ktorzy do nich zagaduja). Wniosek: tylko porzadne kobiety moga liczyc na porzadnego mezczyzne.

Gość milane
Jestem sama, nie jestem zdesperowaną mamuśką, jak tu już przed chwilą ktoś napisał, nie mam dzieci, nie mam też wygórowanych żądań> miła lub ciekawa rozmowa>spotkanie>może dobra znajomość>może nawet mnóstwo namiętności>może nawet poważny związek, ale.. 100 % mężczyzn, z którymi rozmawiałam już na wstępie prosi o wysłanie fotek w bieliźnie lub bez, o odpowiedź na pytanie jaki lubię seks, albo mówi że ma fetysz i żebym przysłała zdjęcia swoich skarpetek... i w ogóle wszystko krąży wokół seksu i d..y. No ale skoro tu piszą mężczyźni, którzy mówią, że nie ma na gg normalnych kobiet, to jeszcze gg nie usunę. Macie więc szansę.. 1 na milion;)

Gość gość
porzadny mezczyzn to mit wszyscy faceci to oszusci, chamy i podle szuje zaklamane i pyskate

Gość gość
Potwierdzam, że ktoś taki jak "porządny mężczyzna" nie istnieje.

Gość gość
Ja drugi raz poznałem kobietę która się we mnie zakochała z wzajemnością na żywo. Po co komu te portale

Gość gość
A kobiety z portali to w 98% wypaczone umyslowo desperatki, ktore trzeba omijac z daleka, mimo, zewydaja sie czasem zwyczajne i normalne z wygladu.

Gość gość
przestrzegam wszystkich przed facetem na badoo który jest tam jako Raven z Dzierzoniowa

Gość Ona41x
A ja mam 41 lat. Jestem bezdzietna panna i sie zastanawiam czy nie czas na zalozenie rodziny.....a moze troszku za wczesnie. Chcialam sie was poradzic, ktory portal polecacie. Juz sie ustawilam, czas znalezc partnera i zrobic dziecko. Polecicie cos? Ttylko tak, ze y to.nie byl golod***ec, bo przeciez nie bede nianczyc i utrzymywac faceta. Musi byc conajmniej na tym samym poziomie finansowym. Z gory dziekuje za dobre rady

Gość gość
Prawda jest taka kboiety z tych portali to skonczone idiotki nie wiem jak glupim trzeba byc by nie dojsc do wniosku ze facet z takiego badoo o wygladzie maczo i jak nie daj boze ma kase mialby brac jakas kretynke z badoo :D No prosze was on szuka idiotek na noc ale niektorym sie wydaje ze takie dzieciate maciory sa dla niego dobra partia albo jakies bezrobotne ksiezniczki ktore same podrywaja takich na dykotece to jego liga. On wchodzi na taki portal bo najczesciej szkoda mu czasu i kasy by postawic piwo nawet takiej podstarzalej flandrze ktora mysli ze jest siodmym cudem swiata.

Gość gość
bzdura kompletna, tak pisza tylko osoby co mają wygórowane wymagania,do tego nie grzeszą urodą i poszukują partnerów atracyjniejszych niz oni sami. A probleme kobiet jest to że są na tyle zdesperowane że chcą od razu męża:) Facet na takim portalu przede wszystkim szuka przyjazni,bliskości,potem seksu,to normalne,czemu zaraz małzeństwo?

Gość gość
normalny facet tym bardziej nie ma tam czego szukać, bo odzew robią tylko zdesperowane samotne mamy szukające jelenia,dziewczyny których uroda woła o pomstę do nieba a nadal nic z tym nie robią ( a kobiecie naprawdę niewiele trzeba by dobrze wyglądała) albo plastiki z toną tapety które zakłądaja konta tylko dla atencji by podbudowac jeszcze bardziej rozdmuchane ego.

Gość Piaskun
Podobno większość kobiet na portalach określa atrakcyjność 80% mężczyzn na portalach jako poniżej średniej, Co dużo mówi o ich samoocenie. 00 Jednakowoż cechy w populacji rozkładają się według rozkładu normalnego, przy czym wśród mężczyzn jest on o wiele bardziej spłaszczony co oznacza, że jest procentowo mniej średniaków a więcej atrakcyjnych i nieatrakcyjnych w porównaniu do kobiet, wśród których jest mniej super brzydkich i super atrakcyjnych, a więcej średniaczek. 00 Jednakowoż... W przeciwieństwie do fizycznej atrakcyjność średni poziom wiedzy, inteligencji, oczytania czy sympatycznego usposobienia wśród rodaków i rodaczek jest tragiczny. Tak więc tutaj nie ma sobie co pochlebiać i znakomita większość kobiet na portalach po prostu nie jest ani ciekawymi osobowościami, ani wystarczająco inteligentna, żeby mężczyzna na poziomie (zakładamy, że się taki wolny rodzynek znalazł) uznał je za godną sobie partnerkę. Początkowe zainteresowanie błyskawicznie ulatnia się kiedy kobieta otwiera usta. 00 Ja wiem, że tutaj każda uważa siebie za gwiazdę, ale poważnie... Naprawdę wszystkie należycie do top 3% populacji?

Gość gość
A ja nie wiem skad to przekonanie facetow, ze roboa wielka laske kobietom, ze w ogole chca z nimi byc. Serio, to nie sredniowiecze, gdzie wydawano (czyli sprzedawano) kobiety za maz, zeby ktos je utrzymywac i z nich korzystal dowoli. Teraz kobiety sa niezalezne i moga funkcjonowac samodzielnie i tak naprawde, to facet im na ch*** potrzebny......doslownie!

Więc o co to plucie się, że nie ma porządnych facetów? Bądźcie sobie same i żyjcie dla siebie.