Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysiamarysia

Ciuchy mojego chłopaka..

Polecane posty

Gość marysiamarysia

Witam. Mam 16 lat. Od 7 miesięcy jestem w związku z Rafałem. Bardzo go kocham, jednak jest pewien problem. Mój chłopak w ogóle o sobie nie dba. Na początku nie przeszkadzało mi to tak bardzo, ale zbiera mi sie na wymioty jak widzę woskowinę w jego uszach albo brudne spodnie w których chodzi dwa tygodnie. Ma też trądzik i łupież.. Naprawdę ma ładną twarz i figurę, ale jego higiena pozsotawia wiele do życzenia. Nie odpowiadają mi także jego ciuchy. Nosi za małe spodnie i rozciągnięte, podziurawione koszulki, dziurawe skarpety i marynarki.. do tego sportowe, stare buty z jakiegoś targu.. Proszę o pomoc, bo naprawdę mój chłopak byłby ideałem gdyby nie te wyżej wymienione rzeczy. Rozumiemy się bez słów ale głupio mi jest mu zwrócić uwagę na takie rzeczy, bo boję się, że pomyśli że go nie kocham. Po prostu higiena jest dla mnie ważna, nie ma to wpływu na to jak go kocham, ale na pewno czułabym się duuuuużo lepiej gdyby o siebie troche zadbał.. Co robić? Doradźcie mi. Nie piszcie żebym poszukała sobie nowego jeżeli Rafał mi nie odpowiada ani nic z tych rzeczy.. Proszę o pomoc.

Gość słonecznie z Poznania
Porozmawiaj z nim szczerze i delikatnie, rozmowa to podstawa w związku.

Gość gość
Skoro rozumiecie sie bez słów to wyślij mu wiadomość telepatyczną. A pisząc poważnie to po prostu z nim drogie dziecko porozmawiaj.

Gość marysiamarysia
Dzięki..