Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie. Po co w ogóle facetowi żona ? Po co oni się żenią ?

Polecane posty

Gość gość

z tzw miłości ? Z naukowego punktu widzenia miłość nie istnieje, tylko wzajemny pociag, pożądanie trwajace przecietnie 1-2 lata w porywach do 3. Dalsze zwiazki to zadna milosc tylko przyzwyczajenie sie, jak pies do człowieka

Gość gość
a po co ci baba ?czy chłop chyba do seksu nie :D

Gość gość
facet chce miec rodzine.

Gość gość
a potem zdradzają, przeważnie jak dziecko w drodze już albo jak małe

Gość gość
a najlepiej jak dwoje dzieci i baba sie puszcza z frajerami w kieckach :D :D o nazwisku coś na

Gość gość
po co sie zenia?

Gość gość
szukają baby do prania gotowania i sprzątania

Gość gość
wlasnie ,zona potrzebna jest w zastepstwie za mamusie,ktora zadbala o ciebie gamoniu !k56

Gość gość
Dokładnie, przede wszystkim szukają zastępstwa mamusi no i seksu. Reszta bredni o milosci i rodzinie to sciema, takie tlumaczenie na sile. Facet mowi o rodzinie a po 5 latach dyma malolaty albo laski z pracy. O i to wlasnie faceci. Przypominam, ze wg ankiet zdradza ponad polowa zonatych.

Gość gość
szympansy....sex,dobre jedzonko,wypoczynek i jest oki

Gość gość
mnie uwodzi pewien zonaty i to bardzo spokojny, porządny, ułożony. uwodzi jak cholera. juz od dawna, zanim zona w ciąże zaszła. cała ciąże uwodził. dziecko jeszcze małe, nadal uwodzi. z tymi spokojnymi chyba jest tak ze nie umieją sie wymigać od ślubu a potem ciągnie go do innych. nie kumam. myslałam ze to tylko kasanova od same go początku tylko umie zdradzać

Gość gość
tylko mu jedno w glowie.........zawrocic,wykorzystac ,a pozniej spadaj.k56

Gość gość
czy jak kobieta w łuzku będzie szalona to on nie zdradzi? może i nie. odkąd stałam sie dobra w łzku za to mąż jakby mnie nie szanuje

Gość gość
znaczy mówi mi to że w łużku mnie nie poznaje. potem w dalszych dniach jest bardzo niemiły. i juz mi sie nie chce być dla niego w łuzku. nie warto

Gość gość
Nam żona w ogóle nie jest potrzebna, robimy to dla świętego spokoju bo to wy nalegacie na ślub, inaczej odejdziecie, więc ślub jest jedynym sposobem na zatrzymanie was przy sobie.

Gość gość
czy jak kobieta w łuzku będzie szalona to on nie zdradzi? x G****o prawda jak ktoś ma zdradzić to zdradzi, a jak ktoś kocha naprawdę, to nigdy nie zrani swojej drugiej połówki, nawet jeśli seks ma marny... chociaż jak się kocha, to żaden seks marny nie jest :)

Gość gość
ot dobrze mówisz. jak ktoś kocha to nie pozwoli na marny seks :) więc ilu partenrów potrzeba zaliczyć po drodze? :) szczęsliwy ten kto sie spieszy a tak sie xle mówi o tych co szukają i szukają....

Gość gość
ja nie chciałam slubu. chciałam go przelożyć a on sie wkurzył. wymuszał ślub na mnie a teraz śpi w w osobnym pokoju ;( i tylko kolegów widział cała moją ciąże i 2 latka

Gość gość
sa tacy ktorzy kochaja i nie zdradzaja

Gość gość
Wierze ze tacy są... Każdy kicha tego kto traktuje Cię tak jak chcesz być traktowany/na. Dodatkowo te iskrę się czuje, to coś. Dopiero w wieku 30 lat to zrozumiałam i poczułam gdy juz za puzno. Nie da się tego uniknac

Gość gość
sa tacy ktorzy kochaja i nie zdradzaja x Wyobraź sobie ze są, ale tacy są mało atrakcyjni dla kobiet, bo wy wolicie "macho".

Gość ktos na górze róże
cóż to twoja teoria autorko pada...jestem w związku 4 lata i to miłość i podniecenie a nie przyzwyczajenie, wręcz mam wrażenie, że większe niż na początku. i z tej miłości się hajtniemy i dla niej, bo dzieci to chyba nie dla mnie...

Gość gość
Wcale nie wole macho. Mój kochany przyjaciel jest bardzo spokojny i czas bym wróciła aby z nim być. kiedys nie czułam miłości. Wybór wtedy padał na tych którzy najmocniej okazywali, byli niecierpliwi. Oni wszystko psuja i maca w głowie. A dziwczyny myślą ze om zależy bo tak okazują przecież zainteresowanie. A prawdziwa miłość to ta bez pospuechu

Gość gość
Wcale nie wole macho. Mój kochany przyjaciel jest bardzo spokojny i czas bym wróciła aby z nim być. x No tak, do spokojnych wraca się dopiero po tym jak człowiek się sparzy wielokrotnie, pytanie tylko czy aby on będzie chciał teraz tobą być? Bo szczerze mówiąc ja bym nie chciał, bo to taka wymuszona miłość z rozsądku.

Gość gość
Nie muszę z nim być ale widzę co straciłam. On też bo za mało się starał. Teraz to możemy pomarzyć bo i tak nie będziemy razem przynajmniej nie teraz

Gość gość
Smutne to co piszecie,ale chyba tak już jest,że całe życie się za kimś tęskni i czegoś żałuje,najgorsze jest wtedy jak niczego się nie żałuje co w życiu było,a pomimo to czegoś brakuje,czegoś co kiedyś tak szybko i cicho nam umknęło i nie wróci więcej. :( Coś co przyszło tak szybko,było piękne i znikło jak cień...

Gość gość
To głownie kobietom leniom facet jest niezbedny, zeby im sie wygodnie żylo Moje kolezanki napukaly sobie dzieci zeby przypadkiem maż do roboty nie wygonil, w bloku siedzą kawa.papieros.ploty.nawet obiadu nie uklecą tylko gotowce kupują.pazury z diamentami i tak jałowo zycie leci

Gość gość
To głownie kobietom leniom facet jest niezbedny, zeby im sie wygodnie żylo Moje kolezanki napukaly sobie dzieci zeby przypadkiem maż do roboty nie wygonil, w bloku siedzą kawa.papieros.ploty.nawet obiadu nie uklecą tylko gotowce kupują.pazury z diamentami i tak jałowo zycie leci xxxxxxxxx a ty im zazdrościsz wredny pasztecie, bo ciebie żaden nie chce :D:D:D