Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Zamierzam dostać milion dolarów

Polecane posty

Zamierzam dostać milion dolarów w zamian za zdjęcia syren. W USA obiecali, że ten kto wyślę zdjęcie syreny dostanie te parę groszy.

Gość gość
A gdzie dokladnie wysylasz swoje fotki? Ja wlasnie dostalam ich meila, i wysyslam jutro z rana. Mowili ze transfer $$$ trwa 24 godz wiec w piatek powinnam miec. Ale ja mam mature wiec mi placa wiecej ;)

Gość gość
Tak widzialam. Matura nie ma nic, po prostu autorom zdjec, ktorzy maja mature placa wiecej ;)

Gość gość
Prawda, prawda. No mam zdjecia przeciez pisalam.

Syreny istnieją!!! Pospiesz się z tymi zdjęciami, bo Cię ktoś ubiegnie. Elfy też istnieją. Moja Pani na przykład jest driadą

Gość gość
Masz foty syren i nie wiesz takich postaw? Zenada. Chyba ci wyplaca kasy.

Ja nie mam jeszcze żadnych fot, chce zdobyć ten dowód, że one istnieją. Ciekawe jakbym spotkała syrenę w twarzą w twarz, ciekawe czy ma cycki większych od moich. Ciekawe czy taki polski facet chciałby jej wylizać cipkę i sutki.

No to nie dostaniesz tych paru dolarów co tam obiecują. Podobno już 100000000000000000 osób wysłało zdjęcia syren.

Tyle jesz i nie jadłaś nigdy Syreny???? Ostatnio w Biedronce były w promocji, ale chyba tylko ogony syrenie. Poznaja się że to nieprawdziwa syrena. tam siedzi sztab specjalistów od syren.

Gość gość
Smerfetka, nie chce Cie martwic ale nie masz szans. Ja juz dostalam potwierdzenie przyjecia fotek, i potwierdzenie przelewu. Super sprawa z tymi syrenami. BTW, bylam 100 na liscie, i liste zamkneli. Dali kase tylko 150 osobm, wiec sorry ale sie nie zalapalas. Zupelnie jak z matura ;) Wiekszosc zdala ale nie ty :P

Gość gość
Tobie moze nie ;) ale tym co chca cos w zyciu osiagnac juz tak.

Patrz na Szymona Majewskiego, Radosława Liszewskiego, Paulinę Młynarską, Edytę Górniak, Andrzeja Wajdę, Macieja Maleńczuka, Zbigniewa Hołdysa, Agnieszkę Chylińską i Roberta Gawlińskiego odnieśli sukces bez matury.

Gość gość
Pokaz dowod na to ze zadne z nich nie ma matury, to pogadamy. Poza tym ty nic nie osiagnelas, wiec na jakiej zasadzie sie do nich porownujesz?