Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci nie chca wiedziec ze

Polecane posty

Gość gość

sa samice, ktore udaja orgazmy, ciagna im druta i robia wszytko inne, na zasadzie prostytutki. a nawet jak wiedza, to odpychaja te wiedze od siebie, wmawiajac sobie, ze na pewno nie. ze drze ryj, bo jestem taki fantastyczny, ciagie jak odkurzacz, bo mnie kocha, to mlode to byla moja wina..etc nawet jesli cale otoczenie wie, ze robila to wiele razy wczesniej, tylko zaden nie byl az tak glupi. po co to wam? taki gnoj i takie oszukiwanie siebie?

Gość gość
for money skarbie :*

Gość gość
faceci daja sie przerabiac na pasze, dla pieniedzy?

Gość gość
patrzcie jak sie pochowali.. w dziurach :D

Gość gość
U nas żonka nie oszukuje.a ma zawsze orgazm pierwszy przy rozpoczęciu seksu minetką.

Gość gość
A niech sobie udają, loda też może robić z przymusu osobiście mam to gdzieś, ważne abym ja dostał to czego chce.

Gość gość
kolega mojego faceta przerznal mnie dwa razy i do tego w pupe. ale tak mis ie podobal, ze nie moglam sie oprzec. do tej pory nadal fantazjuje o nim, ale dawno go nie bylo, niestety. facet do tej pory nie wiem i jest ok:)

Gość gość
czego to ja bym nie chciał wiedzieć / chociaż wiem - że o długości stosunku decyduje kobieta (doświadczona) troche szybciej , troche ciaśniej i znacznie krócej /męskie doświadczenie i samokontrola nie zawsze wystarczy