Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skromniutka ślicznotka

Mojemu ojcu nie pasuje mój facet i chce bym od niego odeszła

Polecane posty

Gość gość
Gorzej będzie jak znajdzie sobie kobietę z innymi poglądami a jego dziadzio będzie mieszać w małżeństwie :P :P

Gość gość
wcale si ę nie dziwię twojemu ojcu No bo kto ty jesteś? Przecież nawet żoną nie jesteś tylko kocią łapą, jakąś przyłataną dziurą dla wygody faceta który nawet nie potrafi brać dodatkowych prac aby więcej zarobić. Rodzisz dzieci w tej kociej łapie, ani to mądre ani stabilne, perspektywy nijakie a raczej zerowe. Ani cię facet nie kocha ani nie szanuje skoro nawet nie zatroszczył się o to byś była żoną a nie zapchajdziurą. Taka prawda. Przykra. Ale jest prawdą. Rób co chcesz, być może twój ojciec za bardzo ingeruje w twoje życie, w nieprawidłowy sposób,ale jak ma głupią córkę to dlatego chce być mądry za nią. A nie warto, bo na głupotę nie ma rady. Córka musi dostać w duuu...., aby zmądrzeć.

Gość gość
Moj ojciec mial takie samo podejscie ale tylko co do mojej osoby. Za to moja mama musiala pracowac. Jestes dorosla I nie daj sie zdominowac ojcu. Nie badz glupia. Powiedz grzecznie tatusiowi ze to Twoje zycie I tyle. Chyba ze tatus bardzo wam pomaga finansowo a ty od tego nie potrafusz sie odciac.

Gość gość
Ja też się nie dziwię bo jak może facet tyle zarabiać? Potem ojciec ma troski zastanawia się co z jego córką? zastanawia się co z jego wnukiem? Dlatego pewnie dziadek do was przychodzi z rzeczami dla dziecka (które ojciec a twój facet powinien mu kupić).

Gość gość
Ojciec nie pomaga nam finansowo :) :) :) żyjemy na własny rachunek :) czasem zabierze mnie bym wybrała sobie coś do ubrania albo kupi mi coś z biżuterii ale tak sam z siebie :) nie mówię o tym swojemu facetowi :) mój facet wie jedynie o prezentach dla małego. Co prawda mój mężczyzna ma swój honor i zabraniał już synowi wiele razy te rzeczy przyjmować ale dziecko jak dziecko jak coś dostanie to bierze.

Gość gość
a co ma twój facet do prezentów które wasze dziecko dostaje?

Gość gość
ale z tych babsztyli materialistka, tylko kasa, kasa i kasa.

Gość gość
Twojego ojca boli to że facet cię bzyka, że stracił swoją małą córeczkę.

Gość gość
a twojej matce nie pasuje jej maz i on tego nie rozumie, wiec kiepski z niego wzor jesli chodzi o przewodnika stada powiedz to tatusiowi jak przegnie pale jestes DOROSLA i sama odpowiadasz za swoje zyciowe wybory - czy to maz czy praca czy wychowanie dzieciakow