Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PraweeTywee

11 wrzesnia 13 lat po zamachu.

Polecane posty

Gość PraweeTywee

a ja czekalam wowczas na bajke ale nie dali bo na wszystkich programach byla transmisja z Nowego Jorku

Gość PraweeTywee
A wy? nikt nie pamieta?

Ja pamietam, i smutno mi sie zrobilo, bo jestem taka stara, ze 13 lat temu juz nie ogladalam bajek. Pamietam jak tamtego dnia wracalam autobusem ze szkoly, i pamietam, jak sie wsciekalam na poczatku, ze znowu cala telewizja, do czyjego domu nie wejde, o jakichs nudnych p*****lach gada. Dopiero potem posluchalam...

Gość gość
Pamiętam że włączyłem telewizor i myślałem że to jakiś film katastroficzny, a potem zobaczyłem przejętego Tomasza Lisa z mikrofonem i kapnąłem że to jednak nie jest film.

Gość gość
Każdy pamięta. Miałem wtedy lekcję z nauczycielką, której siostra mieszka na Manhattanie i cały czas rozmawialiśmy o tym co się stało.

Gość gość
Gdy zobaczyłem jak zawala się jedna z wież doznałem przykrego uczucia które ukoić mogłaby tylko tulona do piersi mała przyjazna kuropatwa

Gość gość
Tak na marginesie, niezapominajac o ofiarach WTC, ile Ty Tywe miałaś lat w 2001? :)

Gość gość
Niewiele :classic_cool: Nie powiem bo runie moj wizerunek jak dowiecie sie ze jestem taka piekna i mloda.

Gość gość
jak sobie pomysle, ze po tarasie jednej z wiez w czasie pobytu w NY spacerowal czlonek mojej najblizszej rodziny, to ciarki mnie przechodza do dzis

Gość gość
Oj aj jakie to smutne. W innych krajach są masowe mordy i nikt jakoś o tym nie pamięta. Ehh te amerykany. Chuj, że zabili miliony osób w swoich wojenkach.

Ja mysle, ze to bardziej kwestia mediow, a nie amerykanow. Ale, na dobra sprawe, co to za roznica. Z tym, ze ja w ogole nie wierze w wersje o terrorystach, ale to malo wazne.

Gość gaajowy
obejrzyjcie sobie film- niewygodne fakty wtc. Tam jest pokazane kto to zrobił i dla czego.

Gajowy, uwazaj z takim 'Tam jest pokazane kto to zrobił i dla czego'. Tam jest pokazana jakas teoria. Moze i prawdziwa, ale tylko teoria. Watpie, czy ogol kiedykolwiek dowie sie prawdy na temat kto to zrobil i dlaczego.