Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na seksie bardziej zalezy kobiecie czy mezczyznie ?

Polecane posty

Gość paweł_____
kobiecie przeważnie bardziej zależy na przytualniu się, pocałunkach i takich pierdołach a facetom bardziej na takim typowym seksie. Najlepsze rozwiązanie dla par do seks z długą grą wstępną - każdy ma wtedy czego chce.

Gość gość
autorko...nie pytałam ich chłopów, ale generalnie raczej są z tych co nie zaniedbują moich koleżanek, co do mnie...porównywalnie z partnerem, ale chyba mnie bardziej zalezy na seksie, jak się nie widzieliśmy przez parę dni to go wprost zalewałam smsami erotycznymi tak mi brak było :P

Gość nasturcja narycyza
paweł takie ładne imię a taka nie ładna odpowiedź.mam faceta o tym imieniu i jest niesowity w łóżku, serio świetny. ale jest w seksie nieco bardziej zachowawczy, mnie chyba bardziej zależy jako kobiecie na seksie, chociaż przyznam że długa gra wstępna też jest mile widziana...

Gość gość
w moim przypadku facetowi. Mi wystarczy raz a porządnie raz na tydzień - i to nie zawsze. Mój facet mógłby codziennie, a jak nie seks vaginalny to lodzika :O

Gość gość
Mi wystarczy raz a porządnie raz na tydzień Co masz na myśli pisząc raz a porządnie?

Gość gość
hahaha i znowu ten kretyn się tu wypowiada :D nie może przeboleć tego, że większość ma odmienne zdanie i niszczy to jego wizję świata :D

Gość paweł_____
Co było nieładne w mojej wypowiedzi ? Możesz mi wyjaśnić, serio ? Bo przeważnie staram się dobierać zdania z rozwagą.

Gość gość
To mojemu facetowi akurat bardziej zależy na pieszczotach i często się ze mną droczy, bo na nich poprzestaje, a to mnie strasznie wkurza i on o tym wie ;)

Gość gość
kobiety wchodzą w związki bo przyciąga ich stabilność i poczucie bezpieczeństwa przede wszystkim, no i zasoby na pewno też. nie oszukujmy się, żadna nie byłaby z bezrobotnym, ale już facet mógłby z taką być.

Gość gość
co mam na myśli ? żeby nie był to stosunek na 2 minut, żeby przed samym seksem odpowiednio mnie rozpalił, żeby była właśnie gra wstępna a nie sam mechaniczny seks na zasadzie lodzik i on mi powsadza przez 2 minuty...:O

Gość gość
Po prostu kobieta woli dłużej raz na tydzień, niż codziennie po 2-3 minuty. A jak faceta trochę przetrzyma z seksem to i on może dłużej...

Gość gość
Byłam w kilku związkach i zawsze to bardziej partnerowi zależało na seksie niż mi.

Gość nasturcja narcyza
nie nic przepraszam paweł, po prostu nie lubię generalizacji. ciężko być czasem kobietą która lubi oglądać sport, ma sporo kolegów, lubi iść na piwo i owszem lubi przytulanki ale woli seks. nie lubię generalizacji bo przez nie mimo iż jestem kobietą w sukienkach zakochaną w facecie to nie mieszczę się w schematach bo chciałabym seksu od ukochanego dwa razy dziennie, bo nie lubię dzieci i wgl...przepraszam raz jeszcze...w dodatku mam pmsa i zmienny nastrój

Gość gość
"A jak faceta trochę przetrzyma z seksem to i on może dłużej... " co racja to racja... ;)

Gość paweł_____
no to po prostu mamy inne doświadczenia ale to nie znaczy, że moja wypowiedź była jak Ty to ujęłaś "brzydka".

Gość gość
2 minuty to nie seks, tylko masturbacja za pomocą kobiety ;) No dobra, a gdyby twój facet był facetem i robił to zawsze porządnie, to też miałabyś ochotę tylko raz na jakiś czas, czy może wtedy wolałabyś częściej?

Gość gość
po to właśnie są generalizacje - żeby generalizować. a że ty się w nie nie wpasowujesz to jesteś po prostu wyjątkiem od reguły, ot co.

Gość gość
To dlaczego one tak ostentacyjnie pokazuja piersi i inne atrybuty ? :) Chca seksu!!!!

Gość nasturcja narcyza
tyle, że ja się tylko tu albo jak słucham tv wyjątkiem czuje, bo tak normalnie to mam wrażenie po tym, że kobiety więcej o seksie i bardziej bezpośrednio przynajmiej w moim gronie gadają to i że mają większe na to parcie...

Gość gość
"No dobra, a gdyby twój facet był facetem i robił to zawsze porządnie, to też miałabyś ochotę tylko raz na jakiś czas, czy może wtedy wolałabyś częściej?" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx po pierwsze mój facet jest facetem, niezależnie od umiejętności łóżkowych. Dwa - Na pieszczoty miałabym ochotę nawet i codziennie ale na seks - nie. Może gdybym była 24/24 na godzine pachnąca, wypoczęta, wydepilowana, wypróżniona itd. to miałabym inne podejście ale tak nie jest....

Gość gość
Pewnie że chcą seksu, tylko nigdy się do tego otwarcie nie przyznają, aby nie wyjść za puszczalskie. Wystarczy wybrać się wieczorem do byle jakiej knajpki, pubu, czy klubu, a same osaczają faceta i są gotowe zrobić laskę w kiblu obcemu gościowi ;)

Gość gość
co za durny wniosek pokazują bo chcą przyciągnąć na siebie męskie spojrzenia tudzież wzbudzić zazdrość wśród koleżanek/innych kobiet w każdym razie po to aby przyciągnąć uwagę

Gość gość
ale co ma do tego twoje otoczenie? to nadal nie zmieni statystyk. i skąd możesz wiedzieć ile faceci o tym rozmawiają między sobą? :D takie gadanie. i nie wiem co ma ochota na seks z gadaniem o tym, sorry, ale nie każdy ma ochotę o swoim życiu seksualnym gadać ze znajomymi.

Gość gość
a same osaczają faceta i są gotowe zrobić laskę w kiblu obcemu gościowi xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a takie zrobienie laski to bardziej przyjemność dla kobiety czy faceta ? :O weź się zastanów... jeśli to robią to przeważnie są to d***** robiące to dla kasy albo za drinka...nie z przyjemności.

Gość gość
"Wystarczy wybrać się wieczorem do byle jakiej knajpki, pubu, czy klubu, a same osaczają faceta i są gotowe zrobić laskę w kiblu obcemu gościowi" xxxx owszem, same osaczają, ale tylko tych szastających forsą i chwalących się swoim bmw :D :D

"nie gadajcie że wam nie zależy i że nie lubicie seksu, bo tylko tym udawaniem komplikujecie relacje damsko-męskie." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx To koleś z tamtego topicu :D ! Mówiłam, że frustrat jest zły na kobiety, że tak nie pragną bzykania się jak on by tego chciał a on bardzo marzy o dziewczynie i niestety my kobiety naszym mniejszym pociągiem seksualnym nie ułatwiamy mu zadania :D On chciałby by napalone laski z nieba spadały :D a tak nie jest...:D

Gość gość
chcą zwracać uwagę, bo chcą się podobać, pochwalić się swoimi wdziękami i być dla nich atrakcyjne i nic więcej nie od dziś wiadomo, że wiele kobiet ubiera się wyzywająco po to głównie aby się dowartościować tym, że każdy się za nią ogląda jeśli wydaje ci się, że kobiety wychodzą na miasto czy nawet na dyskotekę w dużym dekolcie z myślą o tym aby znaleźć chętnego na seks to palnij się w łeb takie też są z pewnością, ale nie to jest celem większości kobiet, które lubią więcej odsłonić

Gość gość
"to kiepskie knajpy odwiedzasz, kobieta też chce się zabawić, a alkohol likwiduje wszelkie hamulce i wtedy wychodzi prawdziwa natura kobiety" to jakby kobieta chciała się zabawić to nie robiłaby w kiblu kolesiowi loda tylko kazała mu zrobić sobie minete.

Gość gość
dokładnie, to ten debil znowu tu się produkuje :D ojojoj tylko się nie popłacz frajerku z tego powodu, ze nie jest tak jak ci się zawsze w tym durnym łebku wydawało :D 🖐️

Gość gość
Co było pierwsze jajko czy kura? Tyle jest wart ten temat.