Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaanetka

Pomocy :(

Polecane posty

Gość załamanaanetka

Mam problem poniewaz za 4 tygodnie dostaje mundur strażacki a za 3 biorą ze mnie miare nie wiem jak do tego czasu zrzucic chociaz 8 kilo :( pomocy co robic??

Gość gość
Chuda strazaczka nie uniesie węża. Odpuśc sobie odchudzanie.

Gość załamanaanetka
Po prostu chce zrzucic dla lepszej kondycji bo z wężem nie mam problemu a także z musztrą :(

Gość gość
Przede wszystkim dieta i ruch.A jeżeli boisz sie że nie dasz rady to spróbuj wprowadzić jeszcze suplement diety Foreverslim.Nie ma się czego obawiać suplement jest w 100% bezpieczny dla zdrowia.

Witam! Właśnie tak - odpowiednio zbilansowana dieta, aktywność fizyczna oraz suplementacja, np. AquaSlim to droga do skutecznego odchudzania. AquaSlim powoduje tzw. "efekt pełnego brzucha" przez co zmniejsza się apetyt. Dodatkowo pozostawanie na diecie oraz aktywność fizyczna pozwalają osiągnąć ujemny bilans kalorii i to powoduje, że waga spada. Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
Pani Agnieszko a jaki czas można stosować ten Aqua Slim?

Suplement diety AquaSlim można stosować nieprzerwanie. Nie ma z góry zalecanego terminu jego stosowania. To indywidualna decyzja ile będzie go Pani stosować. Jeżeli jeszcze mogę pomóc to proszę zadawać pytania. Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim