Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem bezuzyteczny

Polecane posty

Gość gość

Mam zdiagnozowana schizofrenie paranoidalna, mam w głowie urojony swój swiat, żyje w innym świecie, nie ma juz dla mnie ratunku dodatkowo jestem niezdolny do prokreacji, nie staje mi podczas sexu, na wielu forach traktuja mnie jako prowokatora/trolla. Niestety taki mój żywot jest, bezużyteczny i bezcelowy Ale mnie juz Nic nie pomoze, bliscy mi pomagaja, dla mnie to jest bol, wolalbym umrzec

Gość gość
to ty Stróżyk ?

Gość gość
nie to ja cynicfm xD

Gość gość
Stróżyk :)

Gość gość
nie to ja cynicfm Zaczne od tego, ze siedze teraz na wyspach i wpadlem na pomysl by zostac ksiedzem. Po trudnym okresie, w ktorym przechodzilem brak sensu w zyciu, dodam ze nie czuje by zaczynac wspolzycie w partnerkami, po prostu najwygodniej mi sie zyje w wiecznym celibacie.Nie jestem zbyt wierzacy, dlatego to jest problemem mojego braku sensu w zyciu. Wydaje mi sie, ze droga i powolaniem moim jest dostać się na seminarium. Nie chodzi mi o służenie bogu, ponieważ nie wierze w to. Chodzi mi o wybór własnej ścieżki życiowej.Bo ja jestem pewien, a w zasadzie jestem chory psychicznie i dlatego nie bede mogl nigdy kochac sie z zadna dziewczyna, dlatego chcialbym isc na ksiedza

Gość gość
Stróżyk od którego roku życia chorujesz?