Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dałybyście szansę ROZWODNIKOWI którego żona wywaliła z dnia na dzień?

Polecane posty

Gość gość

Ciągle myślę o tym, co musiało się stać że gdy on wrocił do domu to ona spakowała swoje rzeczy, zabrała jego samochód i odeszła od niego? Potem był rozwód. Jakiś czas po rozwodzie on poznał kobietę z którą był 2 lata i ona też z dnia na dzień się spakowała i odeszła. Czy to znaczy że gość jest faktycznie beznadziejny czy może jest szansa że nie miał szczęścia w miłości?

Gość gość
Nie chcę źle ulokować swoich uczuć. Troche mnie te informacj przeraziły bo chyba gdyby był dobrym człowiekiem to nie zostałby tak potraktowany? A może się mylę?

Gość gość
nieeee, pewnie zdradzał albo coś innego robić, czlowiek nie do zycia, od normalnego faceta żadna kobieta by nie uciekla, dziwne że nie daje ci to do myslenia

Gość gość
właśnie daje mi to do myślenia. Wydaje się fajnym facetem ale te informacje mnie dobiły. Z ex żoną ma dziecko wiec chyba żadna kobieta nie wyprowadziła by się od tak. Drugi jego związek tez się tak zakończył. Teraz zastanawiam się co mogło być powodem.

Gość gość
mamuska zartujesz prawda? Naprawdę wierzysz w to że by mi przyznał prawdę jeśli to była np. zdrada?