Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

objawy zakochania?

Polecane posty

Gość gość
ja też zakochałam się w takim układzie i też nie wiedziałam, co zrobić. ale w końcu okazało się, że on też mnie kocha. warto pogadać.

Gość gość
U mnie było tak że miałam miec młodszego kochanka :) układ na zdrowych zasadac spotykamy sie tylko na seks:) Niestety po 4 mieiacach on stwierdził : albo jestesmy parą albo odchodze...nie chce tak z dłuzej bez ciebie w całosci:) Było mi fantastycznie i choć nie planowałam zwiazku to musiałam wybrac

Gość gość
czyli jednak mężczyźni też się zakochują... :) ale co w końcu wybrałaś? zostawiłaś kochanka?

Gość gość
boze, ale jestem zła na siebie. wpakowałam się, mam za swoje. tak dużo o nim myślę, że aż mam go dosyć, choć nie widzielismy się prawie tydzień. ale i tak nie wiem, jak przeżyję rozstanie.

Gość gość
ja przeżyłam to samo. nie przejmuj się tak... nawet jeśli nic z tego nie wyjdzie, potęsknisz i przejdzie. na pewno już to przerabiałaś w życiu, takie zauroczenia nie trwają wiecznie.

Gość gość
chyba na ten wyjazd kupię sobie tabletki uspakajające. żeby chociaż pierwsze 2 tygodnie jakoś przeżyć. przecież muszę tam pracować, nie mogę siedzieć i ryczeć całymi dniami. a potem może jakoś się przyzwyczaję :(

Gość gość
cos mi sie wydaja ze on jest zonaty......moze sie myle

Gość gość
nie, wolny! chyba że mnie okłamuje, ale nie... to niemożliwe. na pewno wolny.

Gość gość
to dlaczego poszedl na taki ukl;ad ze tylko sex??

Gość gość
bo wyjeżdżam. wiadomo było, że to długo nie potrwa i że będę musiała wyjechać. ten układ nigdy nie został nazwany układem, po prostu takie było ciche założenie, bo wiedzieliśmy, że na codzień żyjemy w innych krajach i że to bez przyszłości.

Gość gość
no, wygląda na to, że jesteś zakochana i to z wzajemnością :) gratuluję! :) ja bym z nim pogadała, warto jednak zadbać o takie uczucie, aż tak często się nie zdarza.