Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

14 latki w stringach w szkole?

Polecane posty

Gość gość

Moja 14 letnia córka, opowiedziała mi dzisiaj o koleżance z klasy, która przychodzi do szkoły w czerwonych stringach i mini. Czy świat zupełnie zwariował? Czy to ja jestem starej daty?

Gość gość
swiat zupelnie zwariowal, ciekawe co na to jej tato?

Gość gość
to żadna nowość

Gość gość
To mają bez majtek chodzić do szkoły? Przecież tam grasują księża i katecheci!!!

Gość gość
Chodziłam do gimbazy z taką jedną, co to dziewictwo straciła jak miała 12, zaciążyła w wieku 14. Więc tak - stringi to nic strasznego.

Gość gość
No i co to ma do rzeczy kto jakie majtki nosi?? Takie nosi w jakich jej wygodnie. Trzeba miec nasrane w glowie, zeby sie tym ekscytowac. Chyba autorka nie ma wlasnego zycia

Gość gość
Też nosiłam stringi w tym wieku, a było to 15 lat temu i co w tym złego? Gacie jak gacie. Jedne dziewczyny lubią figi, inne stringi. Tak samo jak jedne wolą podpaski, inne tampony.

Gość gość
No kiedys stringi nosił prostytutki... Ale teraz i tak większość 14 latek się puszcza.

Gość gość
Jesteś strasznie ograniczony/a... ale czego się spodziewać, jak kraj opanowały mohery.

Gość gość
Moj znajomy lekarz 39 lat jest w zwiazku z 19 latka, beda mieli dziecko

Gość Mario Candarelli
ale bzdury tylko kurtyzany śmigały w majtkach a porządne kobiety nie zakładały NIC pod sukienkami , nawet przewielebny krzyczał z ambony , precz z tymi kurtyzanami w majtkach

Gość gość
Mohery? Serio uważacie ze to normalne ze tak wyzywające sa 14 letnie dziewczynki? Pelen nakijaz, cycki na wierzchu, spodniczka ledwo zakrywa dupe i oczywiście stringi po spodem. Wyglądają na 25 latki co niektóre.

Gość gość
Kobiety na męskich stanowiskach w uzedach w sejmie parlamencie. To nie do pomyślenia jedt. Może taki temat założymy

Gość gość
Dziewczynki noszą spodnie w szkole w tych czasach. Czy świat zwariował to nie do pomyślenia kiedyś było.

Gość gość
mają wyglądać na pięćdziesiąt!

Gość gość
A czy to jest do pomyślenia aby dziewczyny ki uczyły się matematyki fizyki techniki itp to męskie przedmioty. Kiedyś był zakazvuczenia męskich rzeczy dziewczynek.

Gość prawictwo pospolite 152
o 2 lata za wczesnie .. Stringi sa dla dziewczyn od 16 roku życia

Gość gość
To matki są winne. Matki feministki. To riwnouorawnieni robią Dziwki z dziewczynek i matek. Tak kiedyś jak riwnouorawnien nie było to kobiety i dziewczynki ubueraly się skromnie tyłki spódnice do kostek nosiły i siedziały w domu i domem się zajmowały. Praly rakoma. Chcialyscue riwnouprawnien to teraz macie. I pisze to jako kobieta antyfeministka KATOLICZKA . A na studiach są jeszcze gorsze. Wigole na uniwersytety się nie powinno kobiet posypać

Gość gość
W ogóle się strungiw nie powinno nosić. Kobiety kiedyś majtki takie spodenki nosiły. A babcia wychowana na wsi czasami bez majtek chodziła bo nie miała i nie było gdzie kupić. Rajstopy i spódnice I to wszystko. A jak miała materiał to sama szyla majtki ale nie każdy się nadawał. A jak okres miała to podpasek nie było to się szmatki podkladalo . Bo jak majtek nievmiala to cieklo wszędzie . Kiedyś każda dziewczynka kobieta chodziła przy ludziach z plama na pupie i cieklo po nogach. I to było normalne kiedyś. A teraz to nie do pomyślenia

Gość gość
Kiedys matka sie wstydzila lezy wlasnej force nawet szminka usta namalowac aby hei nie zgirszyc. A treaz cîrma patrzy na matke jak sie pindzy. Zamiast z dzieckuem paciez odmowic.

Gość gość
Po co w stronach! !!??? najlepiej bez!!!A gdzie są rodzice tych nieletnich k***wek? ??!!!! Do nauki a nie że was cipki swędzą na chłopaka! !!

Gość gość
Po co w stronach! !!??? najlepiej bez!!!A gdzie są rodzice tych nieletnich k***wek? ??!!!! Do nauki a nie że was cipki swędzą na chłopaka! !!

Gość gość
Kiedys matka sie wstydzila lezy wlasnej force nawet szminka usta namalowac aby hei nie zgirszyc. A treaz cîrma patrzy na matke jak sie pindzy. Zamiast z dzieckuem paciez odmowic.

Gość gość
Mi też się zdążyło w t wieku nałożyć stringi do szkoły i karzda pokazywała w łazience jakie ma. Ale się nie kureilysmy bo taka moda weszła na stringi. I mamy też podejzalysmy i każda musiała zwinąć od mamy i pokazać a potem odnieść tak żeby mama nie widziała. Po jakimś czasie stringi się mi znudziły. I jestem dziewica do tej pory i katiluczka. I wiem że matki też zły przykład dają dzieciom. Chłopcom też kto by pomyślał żeby chłopiec grał w agresywne gry komputerowe. Potem huligania gwałca u biją kobiety.

Gość gość
Do jakiej nauki. Właśnie od kiedy równouprawnienia są i zaczęto dziewczyny do nauki zmuszać to takie rzeczy się dzieją. Powinny siedzieć w domu i czekać aż za mąż wyjdzie. Feminizm jest winny. Jak patrzę na niektóre matki to tak się dzieje ze niszczy psychikę córce.

Gość gość
Przeczytajcie książkę TRAFIoNA PRZEZ PIOrun A glori polo . I ostrzeżenie z zaświatów Biaventure Mayer . To się dowiecie jaki świat powinien być i kobiety matki itp

Gość gość
Kto by pomyślał żeby w tych czasach zona chodziła umalowana nosiła spodnie modne ciuchy kupowała. Kiedyś mąż by ją za to po mordzie bił i żeby powybijal. Tartak by za włosy i kazał w kuchni przy garach siedzieć

Gość gość
Dziewczynek do nauki się nie zmusza. Bo to GENDER jest. Przedmioty fizyka technika informatyka to męskie przedmioty. Dziewczynki łowi by mieć kucharskie szkoły uczyć się być kobietą. Kiedyś na studia się kobiet nie wysyłało

Gość gość
Zniesienie riwnouorawnuen dalo by rezultat. Kiedyś taką dziewczynka nie mogła do sklepu sama wyjść tylko w obecności brata i ojca. Kiedyś bratu służyły klanialy się mężczyznom szacunek okazywały kobiety. Ale sufrazystki znisCzyly wszystko. Jak oglądałam film " sufrazystka " to płakać się chciało jakie te kobiety ja egoistyczne i nie szanują mężczyzn