Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina35

kłótnie

Polecane posty

Gość gość
jego JUZ trafia szlag a ty jej proponujesz zabawe w przerzucenie pileczki na druga strone boiska jednym slowem pozostanmy w tej piaskownicy, nawet jesli piasek w niej smierdzi kocimi szczynami na odleglosc kilometra

Gość gość
ego JUZ trafia szlag a ty jej proponujesz zabawe w przerzucenie pileczki na druga strone boiska jednym slowem pozostanmy w tej piaskownicy, nawet jesli piasek w niej smierdzi kocimi szczynami na odleglosc kilometra xxxx Widzisz jego trafia szlag, bo myśli ze wszystko kręci się wokół niego. Ja jej nie każe się z nim kłócić, odbijać piłęczki ( bo wtedy musiałaby używać jego broni, czyli wyzwisk, a to do nieczego nie proadzi). Jej zadowolona mina, ładne ubranie, makijaż dadzą mu do myślenia, zobaczy że jej świat to nie tylko dom i mężulek. xxxx Poradz cos sam (a) ?

Gość gość
tu masz niewatpliwie racje, ale zakladasz ze mezulek jest czlowiekiem refleksyjnym na tym zalozeniu wielu juz sie poslizgnelo... wyjmujesz z tego nazwijmy to zwiazku komunikacje to ja sie zapytam wobec tego (zakladamy ze to ja jestem tym gowniarzem niedoroslym) jak mam sie zmienic skoro nie wiem co robie zle?

Gość gość
zakladasz ze mezulek jest czlowiekiem refleksyjnym na tym zalozeniu wielu juz sie poslizgnelo... xxxxx Skoro nie trafiają do niego argumenty co robi źle, czyli rozrzuca ubrania, nie sprząta po sobie naczyń itd...... to może trzeba spróbować czegoś innego. Moim zdaniem, on uważa że jego żona nic poza nim nie ma, do tego moze wydawać mu się że udupił ją dzieckiem ( takie moje gdybanie ) jest jej panem i władcą a ona próbuje się mu przeciwstawić, więc reaguje agresją, próbuje ją zgnoić, pokazać gdzie jej miejsce, jak się uda to już nigdy nie będzie miała nic do powiedzenia, wygra on, on będzie rządził, rozkazywał i wymagał. Do tego nie wiemy, jak ona zmieniła się po urodzeniu dziecka, może chodzi po domu w powyciąganych dresach, włosy tłuste, wiecznie neizadowolona ( tego nie wiemy, bo nikt o sobie nie mówi źle ). Autorka zwróciła się z problemem dotyczacym jego wyzwiks i unikania prostych czynności ( bo to nie są obowiązki ) więc jej radze wychodzenie z domu zadbana i zadowolona. Do tego niech sprząta po sobie i córce, a ubrania i naczynia męża niech się walają po domu.

Dzisiaj całą noc myślał i wymyslił słowo przepraszam z czego już mi się śmiac chce, bo myśli że zwykłe przepraszam za tyle przykrych słów wystarczy, teraz dopiero widze z kim ja jestem...