Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie zależy mu?

Polecane posty

Gość gość

mój facet na każdy weekend wyjeżdża poza miasto na działkę. Ponieważ jest to działka rodzinna, więc zawsze z nim jest jego rodzina. Czasem jeżdżę z nim, ale ponieważ nigdy nie jesteśmy tam sami nie mam ochoty na takie częste wyjazdy i wtedy weekend spędzam sama. Rozmawiałam z nim, że przecież od czasu do czasu mógłby zostać w mieście i spędzić czas ze mną. Mówi, że się postara lale jest jak jest, bo zawsze jak on to mówi musi coś tam zrobić itp. Raz nawet usłyszałam (kiedy miał urlop), że przecież nie będzie się kisił w mieści, skoro może spędzić czas na działce. Od wczoraj ma wolne więc oczywiście wyjechał bo znowu coś tam. I tak się zastanawiam, czy dać sobie wreszcie spokój z nim?

Gość gość
powinnac brac pod uwage nie tylko działke. czy zalezy czy nie to problem ogólny, to jak sie zachowuje. działka i wypady rodzinne mogą być dla niego wazniejsze niż Ty najprawdopodobniej. żeby to stwierdzić poszukaj jeszcze innych sygnałów. jak tam jedzie to dzwonic zęsto do Ciebie przynajmniej? wiesz po slubie będzie wymagał pewnie od Ciebie zaangażowania w tą działkę. tak jak mój mąż ode mnie. i co z tego że truskawki sie nie udają. chciał abym zapierdzielała przy nich. a w nosie.

Gość gość
dzwoni raz dziennie. Chciałabym, żeby chociaż raz został ze mną, mówiłam mu o tym, ale on zawsze musi jechać bo coś tam.

Gość gość
wam to trzeba w twarz napluć, żebyście zrozumiały, że facetowi nie zależy??? samo olewanie was i waszych potrzeb nie wystarczy? aż tak jesteście głupie i niedomyślne?

Gość gość
a czy takim ludziom jak ty, których jedyną rozrywką na świecie jest obrażanie innych trzeba tysiąc razy tłumaczyć, że ich zdanie nie interesuje innych?

Gość gość
prawda zabolała, co?

Gość gość
obraża cię to, że ludzie widzą, że robisz z siebie pośmiewisko?

Gość gość
a ciebie nie boli to jak niski poziom intelektualny prezentujesz? tak podnieś swoje ego nazywając innych głupimi przecież ty taki mądry jesteś