Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak mnie zdradza ale wszystko mi kupuje więc udaję, że tego nie widzę

Polecane posty

Gość gość

Nie mam szacunku do własnej osoby. Postępuję tak a nie inaczej ponieważ lubię się dobrze ubrać, korzystać z dobrej jakości sprzętów elektronicznych, mieszkać w ładnym apartamencie, wakacje spędzać w egzotycznych miejscach itd. W zamian za to jestem zawsze miła, uśmiechnięta, atrakcyjnie wyglądająca itd. Jemu to wystarcza albo i nie, bo na pewno zdradza mnie na prawo i lewo. Najlepsze jest to, że sama jestem z dość zamożnej rodziny. Rodzice zawsze dawali mi dużo miłości i pieniędzy. Jako dziecko dużo zwiedzałam, rozwijałam swoje zainteresowania na kursach pozalekcyjnych itd. Może dzięki temu jestem dziewczyną mojego chłopaka ponieważ jestem na tyle inteligentna żeby porozmawiać na wiele tematów w towarzystwie nie robiąc przy tym wstydu ale z drugiej strony nie stawiam go w cieniu. Zdecydowanie ma nade mną przewagę, ja jestem tylko ładnym dodatkiem. Godzę się na to, i przyznaję w zamian za godne życie udaję, że nie widzę wielu rzeczy... Ciekawe czy kiedyś zacznie mnie to boleć i będę żałować...

Gość gość
Ale d***** z ciebie. Nic się nie szanujesz, za parę groszy można cie mieć.

Gość gość
ROzumiem cie autorko, tez takie kiedys robilam a ile masz lat?