Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Franka

Mój syn chce iść na marsz niepodległości a jest MURZYNEM czy może?

Polecane posty

Gość mama Franka

obawiam się reakcji otoczenia, coprawda on się udziela na forach onr itp. jest 100% Polakiem, jego ojciec czarnoskórym Brytyjczykiem od 3 pokoleń, syn ma 19 lat, podwójne obywatelstwo i nazwisko, jest patriotą i chce iść tam skandować hasła typu "Polska dla Polaków" . na forum jest lubiany, ale nikt nie widział jego zdjęcia , a po imieniu (Franciszek)nikt raczej nie podejrzewa,że syn szkuje im niespodziankę

Gość gość
szczerze ? Narodowcy tak naprawdę nienawidzą murzynów . Skoro oni jeszcze nie wiedzą że on jest czarnoskóry to ja bym go nie puszczała . Oni chcą żeby Polska była dla Polaków czyli dla białych a czarni , ciapaci i żółci won z Polski .

Gość gość
no ale wewnętrznie jest biały , zresztą na bal przebierańców przebrał się za członka ku klux klanu i jego idolem był michael jackson

Gość gość
Narodowcy to zjeby genetyczne, więc nie radzę. Udają, że rasistami nie są, a krzyczą ''Polska dla Polaków''. Niech krzykną podobne hasło do Polaków na emigracji, np. Irlandia dla Irlandczyków, itp.

Gość gość
Chyba Mulatem jest, a nie Murzynem, biedna kobieto. Zresztą to pewnie i tak prowo.

Gość gość
prowo jak byk

Gość
ja też jestem mulatką i z akceptacją bywa różnie :) Ale nie liczyłabym na tolerancje narodowców :)

Gość gość
Narodowcy to patrioci.Spokojnie może iść