Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mezczyzna nie wspomina o mnie na portalach spolecznosciowych

Polecane posty

Gość gość

Nie mamy ani jednego zdjęcia, statusu zwiazku też nie, ale nie jest to dla mnie takie ważne. Wystarczyłoby jedno wspólne zdjęcie... najbardziej mnie wkurza ze jest oznaczony na zdjęciach ze swoja ex ale w malej grupie znajomych nie we dwojke... Ona czasem do niego pisze, ciekawe czy w ogóle wie o mnie.... on odmówił ustawienia zwiazku na fb, ale ja to rozumiem. Za to nie rozumiem ukrywania mnie na portalach skoro w życiu jesteśmy szczesliwa parą...

Gość gość
mój też nie ma za mną ani jedenj foty - ja nie mam FB ani nic z tych rzeczy i nie chce żeby moje foty krążyły po necie ;p ma ustawiony tylko status w związku i tyle .

Ja też nie mam ani jednej foty na fb z moim i żyje. Obecnie nawet nie mam profilowego, bo po co?

Gość gość
ja nie mam konta na fejsie ani na żadnym innym portalu i nie życzę sobie żeby mój facet wstawiał moje zdjęcia (on ma konto na fejsie). Dla mnie to głupota. Za takie coś bym się obraziła bo nie chcę żeby moje zdjęcia widniały w necie. Poza tym za 5 lat możemy już nie być razem więc jaki sens wstawiać publicznie wspólne zdjęcia?