Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co faceci widzą w grubych krowach?

Polecane posty

Gość gość

Przecież faceci są wzrokowcami i najważniejszy jest dla nich wygląd kobiety, musi go podniecać. Więc co faceci widzą w takich wielorybach co ważą po 100kg, bez ubrania wyglądają fatalnie, zero seksapilu, zwały tłuszczu, a co więcej nawet się z takimi żenią? U kobiet jest inaczej, kobiety patrzą bardziej na finanse i zaradność faceta dlatego wiążą się z grubasami i brzydalami. Ale że faceci wiążą się z grubymi pasztetami to tego nigdy nie zrozumiem. I nie piszcie bo miłości bo to bzdura.

Gość gość
znam takie które niedawno miały ślub

Gość gość
Żal ci d**e ściska ze ciebie nikt nie chce?

Gość gość
Wiesz są ludzie co lubią jak się na nich sra, sika, wymiotuje, bije i poniża. Takie są zboczenia. Z grubymi partnerkami jest tak samo. Taki fetysz.

Gość gość
bo niektórych podnieca duze ciało róznych ludzi podniecaja różne rzeczy to,ze ty lubisz jedno nie oznacza,że ktos inny lubi to samo

Gość gość
moze grube krowy maja delikatnosc ktorej u ciebie ze swieca szukac?

Gość gość
pewnie grubej krowie sie chce a TY masz tylko wymagania

Gość gość
Prostacka dziewcha !!! Na bank ją facet zostawił dla krągłej panienki i tu sie wyżywa, wolał kobiece kształty niż kościstą dupę

Gość gość
Co widza w grubych krowach?Sluzace,sprzataczki,opiekunki,a kiedy puka to mysli o innej,zgrabnej lasce:D,taka wszystko zrobi ,byleby utrzymac faceta,wiec on nic nie musi robic,tylko na boku miec kochanki:D

Gość gość
nie twoja sprawa zj***e co widza zajmij sie soba i swoja dupa bo jeszcze nie wiesz czy ty kiedys sam sama nie bedziesz oblesnym spoconym grubasem...los płata figle w najmniej oczekiwanym momencie Zycia tak wiec nie zakladaj debilnych tematow i soba sie zajmuj jak nie masz kims innym...

Gość gość
Otyłość jest chorobą więc pytanie brzmi co widzą w chorej kobiecie. Równie dobrze może się związać z kobietą na wózku bo pewnie ta grubaska niedługo też będzie inwalidką przez swoją otyłość.

Gość gość
a co widza w chudzielcach ? albo ladnych czy brzydkich chuda jak widać zazdrości grubej szczęścia stad ten temat haha

Gość gość
gość dziś Pitol pitol grubasku :-D

Gość gość
ja ci powiem czego pewnie NIE widza- wulgarnosci, zarozumialstwa, chamstwa, nietolerancji itd, nie widza tego co ty soba prezentujesz swoja wypowiedzia.

Gość gość
Pieniadze

Gość gość
Ja wazę 60 kg,i wszyscy uwazaja ze jestem za gruba na faceta.Wiec nie wiem co faceci widzą w 100 kilogramowych kobietach ale jedno jest pewne napowno nie chodzi im o pociag fizyczny.

znalam kiedys faceta ktory powiedzial mi ze lubi duze kobiety. po prostu powiedzial ze takie mu sie podobaja i juz, ale wie, ze wiekszosc facetow lubi chudsze;)

Gość gość
Bo pewnie ma kompleksy,dlatego nie podbija szczupłych bo wie że taka moze go odtracić.

Gość gość
nie wiem ale dam ci numer do mojego to zadzwonisz i zapytasz :) pieprzymy sie jak dzicy wiec zapewne go nie pociagam ale dopoki mam 3 orgazmy pod rzad to mam to jak i twoje wywody delikatnie mowiac gdzies :)

Gość gość
co moze byc pociagajacego w falujacych faldach,albo w olbrzymiej,wielkiej,tlustej srace?Zeby sie dobrac,to trza najpierw 5fald podniesc(obrzydliwstwo),albo cycki wielkie jak u krowy wymia,wiszace do kolon-rzeczywiscie pociagajace:-o

Gość gość
potwor nie potwor byle otwor,stad moze grzac sie non stop,sa tacy ktorym zwaly tluszczu nie przeszkadzaja byle dziura byla:D

Gość P LLU
mam takie pytanie - dlaczego na grubaski mówicie krągłe panienki?