Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

randelia

Komentarz od przyjaciółki na temat wyglądu.

Polecane posty

Hej. Bez owijania w bawelne. Mam pytanie jak odebralibyscie komentarz od swojej niby przyjaciolki (tak wczesniej myslalam) odnosnie do waszego wygladu. Schudlam ponad 20 kg. Wygladam teraz szczuplo, normalnie, mam przyjaciolke ktora wazy tyle ile ja przed odchudzaniem (oficjalnie, bo wydaje mi sie musi wiecej, jest troche wyzsza ode mnie) i zaczela w niewybredny sposob komentowac moje rzekome zbyt chude cialo, smiac sie ze nie chce ,za przeproszeniem, "zrec" porcji jak dla ciezko pracujacego fizycznie faceta (dla niej taka porcja to normalka).... myslalam ze mam w niej oparcie i ze mi dopingowala w schudnieciu, ale teraz widze, ze zaczelo sie dziac cos niefajnego z jej strony. ja nie komentowalam nigdy jej wygladu, ale mam juz szczera ochote jej nastepnym razem odpowiedziec cos odnosnie jej tuszy. jak myslicie o co jej chodzi? ja naprawde nie jestem za chuda. mam 160 cm i ok. 50 kg. co uwazam za normalna wage. tak bardzo nie chce mi sie wierzyc, ze to zwykla zazdrosc, bo nie mialam ja za taka osobe:(((

Gość gość
daj zyc dziewcze, dokonalas wielkiej rzeczy, ma prawo byc zazdrosna... a ze okazuje to w taki a nie inny sposob - coz, bywa polec jej swoja diete :classic_cool:

Gość emilkaaaaaaaaaaaa
oj powiem Ci ,że jakbym ja się przejmowała każdym złośliwym komentarzem ( ze strony kobiet) to bym chyba zwariowała :P Jak ktoś sie chce przyczepić do czegoś to się przyczepi , nie przejmuj się poprostu i rób swoje :)

Gość gość
nie masz wiekszych problemów w zyciu ? :O

Gość gość
Jest poprostu zazdrosna, bo Tobie sie udalo, a jej nie :-) moze tez przyzwyczaila sie do tego, ze wspolnie zawsze omawialyscie diety cud, ktore nie dzialaja i razem bylyscie przy kosci. Teraz Ty jestes szczupla a jej glupio ze sama nie dala rady.

Gość gość
Koleżanka pewnie zazdrości ,a oprócz tego czuje ,że nie jesteś już takasama jak ona, bo jak ktoś wyżej napisał jak byłyście podobne, podobnie jadłyście to czuła ,że jesteś bardzie "swoja" teraz Ty nagle schudłaś i zaczęłaś mniej jeść i dla niej to jest dziwne bo zawsze było inaczej

Gość gość
Ewidentnie zazdrość przemawia,a swoją drogą Gratuluje sukcesu -pozdrawiam .

gość dziś nie masz wiekszych problemów w zyciu ? hehe mam;) ale chcialam po prostu dowiedziec sie jak to z boku moze wygladac, czy to ja nie jestem przewrazliwiona:P