Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

marzy mi sie facet

Polecane posty

Gość gość

Ktory za dnia bedzie mnie kochal i szanowal. Dla ktorego bede wazna, ktory bedzie sie o mnie starac... ale w lozku byl panem i wladca, bo robil ze mna to na co ma ochote, by sie ze mna ostro namietnie kochal.

Gość gość
od marzen do realizacji to daleka droga:D wy kobiety i owszem fantazjujecie ale kiedy trafia sie taki wlasnie to stwierdzacie,ze raczej romantyczne jestescie i w lozku wolicie 8godz gry wstepnej:p

Gość gość
Ej no, skoro mowie ze tego chce to chce wlasnie tego. Nie pisze, ze moze tego albo zeby taki byl. Wiem czegochce. NIe bierzcie kobiet za slodkie idiotki. Halo :)

Gość gość
ulegle suki czemu nie,moze jeszcze po gebie lubisz dostac z pluciem wlacznie?

Gość gośćmagdamaria
Kazda kobieta marzy o ostrym rźnièciu....

Gość gość
90% marzy,10 realizuje:D

Gość gość
Naleze do tych 10.

Gość gośćmagdamaria
Byc moźe szczególnie z obcym gosciem

Gość gośćmagdamaria
Ja teź:)

Gość gość
Z obcym nigdy nie probowalam :/ nie wskakuje tak do lozka. Kreci mnie to tylko gdy jednak jest cos pomiedzy mna a facetem, a nie "hej chodz sie pieprzyc"

Gość gość
Taaaa.... baby jak zwykle gadaja... a jak przychodzi co do czego to leżą w wyże i czekają aż stanie się cud :O Jak sardynki... Trochę zaangażowania drogie Panie :O

Gość gośćmagdamaria
Z obcym to moje marzenie

Gość gośćmagdamaria
W łózku to robia starzy i chorzy

Gość gość
To ja mam chyba pecha :/ Trafiam na młódki ale zupelnie bez jakiegokolwiek życia w sobie w tych sprawach :O Zrobić swoje i spać :O Bez sensu...

Gość gośćmagdamaria
Młódki?to w jakim wieku?

Gość gość
A jakoś tak w przedziale 25-30. Może jestem przeklęty? :O

Gość gośćmagdamaria
Uu. Ja prawie 37

Gość gość
Cóz Pani w kwiecie wieku :) Ehh.. fajnie poczytac że tylko ja mam doczynienia z sardynkami... już myslałem że ciąży na mnie klątwa od dzisiaj na czwarte pokolenie wstecz od strony babki :) :)

Gość gość
Panowie trafiacie na kobiety ktore seks traktuja jak przykry obowiazek :/

Gość gość
To prawda, tylko, że po iluś latach takiego obowiazku. Przestaje on powoli cieszyć. Przeradza się w monotonię i niechęć.

Gość gość
Bo w lozku i na codzien trzeba sie zaskakiwac :)

Gość ten co roocha
autorka chce tego czego chce każda kobieta:classic_cool: Bo to jest taki deal który stworzyla natura, one rządzą nami w ciągu dnia a my je dominujemy w nocy. Niestety wielu "panów" ma mylne pojęcie o seksie z kobietą, wielu uważa ze to ona ma "coś" robić ale nigdzie w naturze taki wariant nie występuje. Czy widzieliście np. żeby suka robila psu blow job?:-D Albo lizala mu jajca?:-D Radzilbym tym pasywom którzy narzekają na "klody" udać się do seksuologa i sprawdzić orientację, może czeka was niespodzianka:-D

Gość gość
Natura natura. Ja lubie to robic jesli facet jest moim szanujacym mnie facetem. Kloda nie jestem ale lubie byc ulegla i lubie gdy facet jest panem.

Gość ten co roocha
gość dziś Natura natura. Ja lubie to robic jesli facet jest moim szanujacym mnie facetem. Kloda nie jestem ale lubie byc ulegla i lubie gdy facet jest panem. x być może nie nadajemy na tych samych falach ale ja nie spotkałem, oprócz prostytutek i oziębłych seksualnie, kobiety która sama, bez mojej sugestii zajmowała się mną w wyrku To ja się nią zajmuje bo największą frajde mam właśnie z dominacji czyli z jej orgazmu. Wtedy kobieta jest zupełnie bezbronna dzięki czemu w pewnym sensie mszczę się za manipulowanie mną w ciągu dnia i np. naciąganie mnie na zakupy:)

Gość gość
Ten co rooocha! Jestes facetem idealnym ;)? Gdyby nie skaza ze pukales prostytutki :/

Gość gość
To co opisales jest moim idealem ale czemu te prostytutki :/

Gość ten co roocha
gość dziś To co opisales jest moim idealem ale czemu te prostytutki :/ x bo jak byłem młody nie dokońca wiedziałem co jest grane (mam równo 40) I to co wiem teraz zalapalem wreszcie ok 7 lat temu, od przedszkola lubie kobiety ponad wszystko ale nikt gnojowi nie powie o co chodzi, sam się musi dowiedzieć:-O

Gość gość
Ojej przykro mi ale mysle ze jestes teraz ekspertem! Mam nadzieje ze nie jestes w zwiazku to pozwole sobie powyobrazac Ciebie ;)

Też o wiele bardziej wolę dawać przyjemność niż brać, ale lubię kiedy to ja decyduję o tym co ma się dziać i kiedy. Nie lubię kobiet które nie chcą niczego nowego spróbować, nie mówię o jakiś hardcorowych sprawach.