Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glaniara

buty za 500 zł

Polecane posty

Gość glaniara

kupilam glany za 500 zl i mam strasznie wyrzuty sumienia, choc wiem ze posluza mi dobre 10 lat. czy wydac 500 zl na buty to duzo? :(

Gość gość
ja wole kupic za 50 zl i chodzic w nich rok niz chdozic 10 lat w tych samych butach, przciez te buty strasznie smierdzą po takim czasie. Znam chlopaka ktory tez 10 lat mial buty drogie oryginalne nike i tak smierdzialy że masakra

1) nie wierzę że wytrzymają 10 lat intensywnego uzytkowania 2) osoba wyżej słusznie zauważyła, że buty się zużywają, nawet jeśli wytrzymają, to nie w takim stanie jak nowe, otarcia, zużycia, wkładki itp. 3) to nie jest kosmiczna kwota jak na buty, porządne buty są drogie, wszystko zależy do twojej kieszeni, od tego czy Cie na nei stać czy to wydatek ponad mozliwości, bo oczywiście są bardziej ekonomiczne opcje

Gość gość
Ja bym nie żalowała. Sama kupiłam ostatnio dwie najpiękniejsze pary. Jedne kosztowały 429 zł a drugie 459 zł i szczerze mówiąc posłużą mi pewnie ze dwa lata, bo później mi się znudzą:P Ale nie mam wyrzutów sumienia, uważam, że na przyjemnościach nie można oszczędzać

Jesli są tego warte, potrzebne, to kwota jest sprawą drugorzèdną. Drogie buty słuzą kilka sezonów, tanie, moze kilka miesiècy.