Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

theofdystans

Sex kilka minut , 2 tygodnie

Polecane posty

Witam uprawiałam 1 raz sex z chłopakiem 2 tygodnie temu i to był 14/15 dzień po okresie i nie wiem czy to były dni płodne. Ok z partnerem posunęliśmy się trochę za daleko i on wsadził mi penisa 4/5 razy bez gumek , oczywiście nie do końca i nie doszedł, teraz po 2 tygodniach od tego, dostałam obfity śluz i muszę używać wkładki, jest on taki przezroczysty i obslizgły , nie mam objawów wymiotnych jem dużo i nie czuje się zmęczona i senna , czy mogą to być objawy ciąży czy tylko stan przed okresem? proszę o normalnie odpowiedzi

Gość gość
Tak możesz być w ciąży, ja np nie miałam na tym etapie żadnych dolegliwości, tylko miesiączki brakowało, no ale ja robiłam test przed nią bo się staraliśmy. Zrób test ciążowy i wszystko będzie jasne.

No to nie źle , kurde trochę się boje ponieważ to był mój pierwszy raz a mam 17 lat wiec ;// ale jakieś duże szanse tego mogą być ?

Gość gość
a JEGO który to był raz? Jeśli więcej niż jeden (faceci bardziej doświadczeni z reguły wolniej dochodzą), a pchnięć było kilka no i nie doszedł.... to jedyną ewentualnością jest zapłodnienie z preejakulatu,i zapłodnienie to ma prawdopodobieństwo bardzo niewielkie. Na razie nie masz czym się stresować, ale zrób test, wykrywa ciążę już po 6 dniach od możliwego zapłodnienia. Takie upławy, WYDAJE MI SIĘ, mogą mieć związek z tym, że została przerwana twoja błona śluzowa i to się teraz w środku naprawia. Specjalistą nie jestem, ale logicznie to brzmi ;D

chlopaka to był 1 raz lecz jego dochodzenie jest na prawdę długie ponieważ po tych 5/6 razach jeszcze z 20 30 minut robiłam mu normalnie ręka i dopiero doszedł jak wiem ten plyn jak wyciągnął i nacisknełam mu na członka to dopiero wyleciał i wg ;/

Gość gość
jeśli cie to męczy , to idź nawet teraz do apteki i wszystko będzie jasne. Chociaż moim zdaniem nie ma się co martwić :) Szanse są, ale małe!

to nie tak tylko ten plyn co mi leci juz leci 3 dni zazwyczaj dostawałam go przed miesiączka ale to było po 2 3 dniach miałam już okres a teraz się ciągnie

Gość gość
Pamietaj ze na prącią są plemniki i każde włozenie do piczki może skończyć się ciążą.

Gość gość
jaki masz problem zrobic test?