Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dajecie swoim 9mies

Polecane posty

Gość gość

maluchom do jedzenia przez caly dzien?jak to u was wyglada o ktorych godz mniejwiecej jedza wasze maluchy ?

Gość gość
6/7 mleko (ale rano wypija mało 50 do 100 ml) ok 10 owoce (ze słoiczka albo pogniecione przeze mnie: maliny, winogrona, nektarynki, brzoskwinie, jablka, gruszki, śliwki, morele - synek je już wszystkie; ok 200gram) ok 13 obiadek (ok 200-230 gram, zrobiona przeze mnie zmiksowana zupka lub rosołek z makaronem pokrojonym lub po prostu pogniecione mięsko z indyka/kurczaka (z 2-3 razy jadł też już klopsika z mieska wieprzowego), buraczki (lub inne warzywa: brokuły, marchewka, pietruszka, kalafior, cukinia itp), ziemniaczki/kasza/ryż ; często je też już to co my tak dodatkowo; lub czasem słoiczek np z rybką) ok 16 kaszka owocowa na mleku (ma przepisane na receptę) gęsta ok 200 ml ok 20 na dobranoc 190-220 ml mleka i w nocy ok 1-2 ok 150 ml mleka Dodatkowo w ciągu dnia chrupki kukurydziane i czasem coś od nas z talerza (bo często jak jemy to woła żeby też mu dać :P, jadł też już troche suchej bułeczki, jakiejś wędlinki z indyka, nawet sałatę ;)). Synek ma 8,5 miesiąca, waży prawidło, mierzy 78 cm (długi jak na swój wiek, jest żarłoczkiem ,ale bardzo *****iwym :) POZDRAWIAM

Gość gość
bardzo *********iwym nie wiem czemu ocenzurowało