Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobiety mogą być tak głupie bo nie rozumiem!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Mój znajomy ma 23 lata. Pracuje i ma około 2 tyś miesiecznie. Od 16 roku zycia bzyka wszystko co sie rusza. Każdą swoja dziewczyne zdradzał i bzykał nawet laski swoich kumpli. Jest z małego miasta i wszyscy wiedza ze on taki jest. Od pół roku jest z pewna dziewczyna która ma 26 lat. Oczywiscie ani miesiaca nie wytrzymal i chwalil sie ze ja przez te pół roku 8 razy zdradził. Dodam ze on nie stosuje prezerwatyw bo nie lubi wiec moze jakims syfem ja zarazic. Teraz najlepsze. Ona jest w ciazy i to sama chciała zeby on jej dziecko spłodził. Próbowali kilka tyg i w koncu sie udało. Oczywiscie o ślubie i wspólnym mieszkaniu nie ma co mówic. Jedyne co gość zagwarantował to że kupi wieksze auto bo obecnie ma małe cinquecento. Nie rozumiem po co ta dziewczyna chce tak zmarnowac sobie zycie? Jak pożytek widzi w tym że z takim *****czem bedzie miała dziecko? Ktoś mi to wytłumacz dlaczego kobiety tak robia???

Gość gość
Szczerze to wydaje mi się że mogła się zakochać i pewnie chce go przy sobie w ten sposób zatrzymac ale czy można byc aż tak głupim żeby wierzyć w takie cos???

Gość gość
a faceci czemu uganiają się za k****ami ?

Gość gość
możę jej się wścieklizna macicy włączyła, pozwie go o alimenty i będzie płącił 800zł babeczce i to ona go będzie dymać przez 20 lat :D

Gość gość
Ale on nie jest zły. Normalnie się zachowuje. Nie pije, nie jest agresywny ani jakiś taki zawadiaka. Po prostu lubi seks i potrafi zagadać do jakiejś łatwej dziewczyny zeby ja bzyknąć. Nie raz na d***** chodzi jak np nie ma blisko żadnej swojej stałej kochanki.

Gość gość
Wątpie żeby jej o almimenty chodzilo. Pracuje i jest w stanie się sama utrzymac. No chyba ze się staro czuje bo w koncu 26 lat to juz wiek sredni heheh w wiejskich gminach.

Gość gość
Zły chłopak taki typ gangstera a *****cz to moim zdaniem jest różnica. O ile niektóre kobiety lubią takich gangsterów to jeszcze mogę zrozumiec ale żeby *****cza wziac na ojca ???

Każdy żyje jak chce... Kogo to obchodzi, czemu jakaś laska jest z jakimś dupkiem, albo czemu jakiś facet jest z jakąś idiotką. Może ma taki fetysz? Może lubi być zdradzana? A może są siebie warci?

Gość gość
Własnie ona jest bardzo porządną dziewczyna.

Gość gość
spoko, zrobiła sobie dziecko - może chciała dziecka znalazłą dawce spermy i dawce dodatkowej gotówki :D - niektóre kobiety chcę dziecka a nie faceta.

Gość gość
No własnie moim zdaniem są te 2 opcje tz albo się zakochała i chce go dzieckiem zatrzymać albo z racji swojego wieku który w kregach wiejskich jest uwazany za wiek starej panny chciała sobie zrobic dziecko.

Gość gość
Ogólnie to kobiety mnie zaskakują coraz bardziej

Gość gość
nie wiem, ale zapytam kumpla ktory ozenil sie z prostytutka

Gość gość
Ale ja rozumiem gdyby oni się ożenili, tworzyli zwiazek. Chodzi o to że ona wzieła sobie go na materiał na ojca jej dzieci. Nie bedzie jej pomagał w domu ani przy dziecku, bedzie ja zdradzał i ona o tym wie a mimo to zrobiła z nim dziecko. To jest smieszne.

Gość gość
To przez jej wzorzec "idealnego mężczyzny" w podświadomości. Pewnie jej ojciec lub brat lub chłopak z jej otoczenia był taki i ona teraz czuję się "u siebie".

Gość gość
No w sumie mozliwe.

Gość gość
Ale dziwne jak niektóre kobiety marnuja sobie zycie