Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sukienka na wesele

Polecane posty

Gość gość

poradźcie pliz, czy sukienka w stylu takim jak pierwsza z prawej rzeczywiscie pasuje na wesele? moja jest trochę dłuższa, inne kolory, wiecej wzorów, ale ładna, dobrze sie w niej czuję mimo ze jestem sporo starsza od tego dziewczęcia :)http://koktajl.fakt.pl/koktajl---moda/letnie-sukienki-na-wesele,artykuly,473942.html .

Tak pasuje, no chyba że to wesele w pałacu królewskim :D Myslę, że ostatnio odchodzi się od wieczorowej elegancji i klasyki, nie ma takiego parcia na satynę i odstawienei się ajk struś w boże ciało. suknie jest skromna, ładna, nadaje się na wesele

Gość gość
Jak dziecięca piżama.

Gość gość
moja jest o wiele ładniejsza, z piżamą nie ma nic wspólnego chodziło mi tylko o fason dzieki Fiku, chociaż jako koziorożec to nie powinnaś być dla mnie autorytetem ;)

Chyba nie znasz się na astrologii, koziorożce są autorytetem w sowim środowisku i inni liczą się z ich zdaniem.

Gość gość
aż tak nie studiuje tych astrologicznych ustaleń, ale coś tam ostatnio łyknęłam i o dziwo bardzo dużo się zgadza jezeli chodzi o portrety osobowościowe

Gość gość
Ja kupuję sukienki od dawna na allinside i tylko robię przeróbki jakby coś z rozmiarem było nie tak o centymetr czy dwa. :) Bardzo fajne ubrania tam mają za przystępną cenę.