Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the smurfs

Babka jest w szpitalu a ja nie poszłam jej odwiedzić

Polecane posty

bo nie. Bo nie ma dla mnie pieniędzy za moje odwiedziny, najlepsze w tym wszystkim jest to, że ona i dziadek rzucają stówkami dla 8 i 6 latki a dla mnie nie mają.

Gość gość
Widocznie uznali ze nie ma sensu inwestowac w takiego nieuka bez matury. Madrzy ludzie.

Gość gość
właśnie,kasa najważniejsza !:( smutne !

Mądrzy??? Jak raz wzięłam ciotce stówkę z konta (wysłała mnie po wódkę) to zrobiły wielką awanturę. A córka ciotki? zabrała mi pole. Babka zapisała jej działkę na wsi. Suka jedna.

20-parolatka żałuje 6-latkom kieszonkowych? :O i strzela focha :O Ciesz się że masz babcie, nie wszyscy mają to szczęście, doceń i raz dwa do szpitala!

Gość gość
widocznie mysli ze sobie poradisz, a oni potrzebuja pomocy, docen to dokładnie nie każdy ma babcię

Gość gość
miałam babcię do dzisiaj ! dobranoc!

Gość gość
gość dziś miałam babcię do dzisiaj ! dobranoc! ???????słucham ??

Ta babcia nie zajmowała się mną jak byłam mała a kuzynkami odkąd ciotka urodziła to biegała. Jeszcze mnie chciała zmusić bym biegała za kuzynką jak byłam młodsza (miałam 16 lat) to chcieli mnie wrobić bym pomagała babce która nie ma sił.

Ciotka to rozwódka, ma wysokie alimenty na dwójkę dzieci, pobiera chorobowe z zusu, babka ma rentę i płacone za trzy lokale a ja i matka jesteśmy w gorszej sytuacji (babka i dziadek nie inwestują w nas). Jak córka wujka szła na studia to dziadek rozpowiadał po rodzinie, że musi mu pomóc bo dziecko na studia wysyła.

Gość gość
Co to znaczy nie inwestuja w Ciebie? A maja taki obowiazek? O czym ty do nas rozmawiasz? ;)

O tym, że tamte kuzynki dostały po działce a ja nie. Mojej matce też się to nie podoba i mówi o swoich rodzicach że to s*******ny.

Gość gość
Zazdrościsz dzieciom drobnych kieszonkowych? biednym dzieciom, które wychowują się w niepełnej rodzinie? świnia jesteś.

Gość gość
A gdzie jest napisane ze dziadkowie musza dac cos tobie czy twoim rodzicom? Masz na to jakis parafraf, czy gorycz przez ciebie przemawia?

Gość gość
łohohoo :D to widać skąd w tobie taka żółć i jątrzenie. Krew z krwi i nauka od pokoleń nie idzie w las ;)

Powiedziałam dobrze, nie muszę nic od nich dostać. Ale niech nie wymagają ode mnie takich rzeczy bym im: odśnieżała przed domem, chodziła na zakupy czy odwiedzała w szpitalu.

Gość gość
zawsze mam bekę jak czytam twoje tematy :D

Gość gość
To po co wogole sie wdajesz z nimi w jakiekolwiek dyskusje? Sama sobie radz w zyciu. Jak to mowia, umiesz liczyc, licz na siebie. A nie, ty nie umiesz liczyc, nawet matury nie zdalas ;)

Gość gość
To zacznij byc uczciwa i nie patrz co maja inni i od kogo tylko sama na siebie zacznij zarabiac.

Uczciwość nakazuje dorosłej osobie pracowac na siebie a nie wyliczać innym pieniedzy wydanych an dzieci/wnuki

Gość gość
Fiku, no prosze jakie jestesmy jednomyslne :)

Gość gość
tak, tak, smerfetka jest tak samo zdolna do sensownych przemyśleń o dziadkach, jak ty, fiku, o brunetach.