Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam nyslec?

Polecane posty

Gość gość

Hej juz nie wiem co mam myslec kochalam sie z chlopakiem w zabezpieczeniu w pierwszy dzien plodny okres mialam 3-dniowy robilam 4 testy negatywne a ja sie dalej boje ze w ciazy jestem mam twardy brzuch i troszke mi sie powiekszyl (tak mi sie wydaje) ale czy 6 tydzien to nie za wczesnie? RATUJCIE BO OSZALEJE

Gość gość
Nie jestes napewno w Ciąży!!!!:D tez tak miałam ze gdy sie bałam ze moge byc w ciąży to sie strasznie obserwowałaam i tez mi sie wydawało ze brzuch większy, twardszy, ze już serce dziecka w nim czuje jak bije hehe a to tylko puls w żylce był , każde bulgotanie uważałam ze dziecko sie rusza haha masakra :DD ale nie byłam i nie jestem w ciąży a tez miałam takie obsesje na tym punkcie..jednak jesli tak bardzo boisz sie ciąży poprostu tego nie rób nie kochaj sie z nim już teraz...jak kocha to poczeka choćby do ślubu i nie ma mowy ze niewytrzyma czy coś..wytrzyma..jesli kocha prawdziwie!!!;) buzka

Gość gość
r***aj się z głową!

Gość gość
A czy mialyscie tak ze jesc wam sie nie chcialo czy to tylko przez stres?

Gość gość
To nerwyyy!!!! Przestań wgl myśleć o tej ciąży bo sama dobie wkrecasz objawy !!! Może akurat dziś masz taki dzień ze nie masz ochoty na nic tO normalne!!!! Gdybyś nie kochała sie z nim i nie myślała o fazy to nawet byś na to uwagi nie zwróciła..a tak to ty sie nakrecasz i skończy sie to tak ze sobie ta ciążę urOisz... Idź zrób badanie u lekarza na mocz hcg czy wykryje ..wtedy będziesz miec stu procentowa pewność ;)

Gość gość
Hej a jest jeszcze taka sprawa chodzi mi o ten brazowy pasek na brzuch czy on jest tylko w ciazy?