Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak ze mną wczoraj zerwał.

Polecane posty

Gość gość

Powiedział, ze powodem zerwania jest to, że do siebie nie pasujemy. Stwierdził, że pochodzimy z różnych środowisk i on się źle przy mnie czuje. Powiedział też, że ja i moi znajomi mamy pieniądze na wszystko a on nie ma nic. Jest mi przykro, czy to się da jeszcze uratować? Czy uważacie, że to moze być pRAWDZIWYM powodem że jestem bogatsza od niego? Skoro mówił, ze mnie kocha to te pieniądze są taką dużą przeszkodą?

Gość gość
jesteś strasznie zarozumiałą dziewuchą, nie dziwię się że chłopak cię kopnął w doopę. I nie ty jesteś bogata tylko twoi rodzice, gdyby nie oni to byś była biedna jak mysz koscielna, zarozumiala szmato

Gość gość
Czemu zarozumiałą? Chciałabym z nim dalej być, bo jest bardzo fajnym człowiekiem. Nie mogę tylko uwierzyć, ze jedynym powodem zerwania są pieniądze. Czy to naprawdę może być aż takim problemem dla niego żeby mnie zostawiać:( Jest mi przykro.

Gość gość
chciałam póki jeszcze nie myślę o zamążpójściu być z nim tych kilka lat. potem bym sobie znalazła kogoś na swoim poziomie. chyba , że on by się wzbogacił ...

Gość gość
11;45 - PODSZYW

Gość gość
to tylko pretekst dla niego chyba ze jest głupi bo nie jest katolikiem