Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach kupujących tanie produkty z Biedronki ?

Polecane posty

Gość gość

Pasztet za 2zł z MOM wode tzw mineralną, ktora ma mniej minerałów niż kranówa, pieczywo zrobione z ciasta mrożonego, gliniaste pączki, rozpaćkany nabiał, badziewne żólte sery podpuszczkowe ktore nie mają nic wspolnego z Goudą, Edamem, Maasdamerem itp ? Jesteś tym co jesz,a wy jestescie kupami.

Gość gość
co myślicie o debilach zakładających tego typu tematy?

Gość gość
mysle ze tych ludzi nie stac na lepsze i to jest przykre

Gość gość
Ale są tam też dobre produkty np. czekolada Magnetic

Gość gość
Nic Lubie biedronk e .

Gość gość
Kupuje kosmetyki, sery, rzadko wedliny (zaopatruje sie w nie glownie w sklepie masarni). I nie wstydze sie, Sama pracuje w ekskluzywnym markecie, gdzie wybor i ceny produktow sa wysokie i w porownaniu z Biedrona, u nas jest slaby ruch. A w biedronce ludzie od rana do wieczora.

Gość gość
Pewnie autorka zarabia 5 tys/miesięcznie i kupuje tylko w marketach takich jak Piotr i Paweł, je kawior i krewetki...Jeśli ktoś kupuje w Biedronce to niech sobie kupuje,co ci do tego.

Gość gość
ja kupuje tylko tanie produkty - litr mleka prosto od krowy drogo nie wychodzi a ser ci zrobie na 20 sposobow cena nie jest dzis gwarancja jakosci

Gość gość
W Biedronce są zarówno tanie, niezdrowe rzeczy, ale są i dobre- poczytajcie składy- tyle, że droższe rzeczy. Głupi temat, ale czego się spodziewać po osobie zakładającej tematy " Co myślicie o...".

Gość gość
Ludzie kupują w Biedronce bo tam mają blisko, tak jest najczęściej :D co ma zapie*dalać do Almy albo Piotra i Pawła po najpotrzebniejsze rzeczy do żarcia? :D. Ja akurat w Biedronce nie kupuję bo blizej mam inny market.

Gość gość
Uwielbiam Biedrę, robie zakupy jak tylko mogę, niestety nie mam jej zbyt blisko. Czytam składy i wybieram te lepsze ale pamiętam czasy, gdy zarabiałam marne grosze, mieszkałam sama, rodzice nie pomagali bo sami nie mieli i kupowałam naprawdę najtańsze produkty. Przeżyłam, teraz mam znacznie lepiej ale nadal nie uważam aby kupowanie w tzw lepszych sklepach było wyznacznikiem lepszego życia.

Gość gość
Po co kupować drogie rzeczy typu domestos, airwick itp? W biedronce są dużo tańsze a skład ten sam. Po co przepłacać? Wole kupić tańsze środki czystości a kupić sobie lepsza szynkę czy inne produkty spożywcze

Gość gość
W biedronce jest najlepsza na świecie smietana 18% z mlecznej krainy. No bomba wsadzam lyche zimnej śmietany di gorącej zupy i nigdy się nie zwazyla. Poza tym pyszna jest

Gość gość
Pije krajowe bo jest lepsza niż te "mineralne". 10zl za 1000l:)

Gość gość
odkryłam w biedrze rewelacyjną odżywkę do włosów elvive i chipsy o smaku kebabu.Reszta produktów normalka,tak jak wszędzie.

Gość gość
szampon też jest xtra. Podróbka L'Oréala ale swietna i piątkę kosztuje. Żele pod prysznic też fajne. Osobiście kupuje też tam podkład bebeauty:) i odświeżacze aril

Gość gość
Niedawno był carlsberg 650 ml za 2,29:) mniam pychotka...:D

Gość gość
Bebiko 600g 24,99 kocham biedrone:)

Gość gość
Myślę, że Polacy powinni kopnąć w dupę rządzących (szczególnie obecną ekipę, z partii koalicyjnych) za upodlenie, które im zgotowali. Ale zamiast tego wola podziwiac kreacje córki przewodniczącego Rayd Europejskiej na jej cudnym blogu. Ona na pewno nie jada pasztetu z MOM czy odpiekanego pieczywa.

Gość gość
Jesteś tym co jesz,a wy jestescie kupami. xxx Jeszcze kiedyś gorzko zapłaczesz - karma powraca.

Gość gość
Dlaczego mam myslec o ludziach z tego powodu?

Gość gość
Widocznie zatrzymalas sie w czasie i nie wiesz co sprzedaja w biedronce.to zwyczajny supermarket gdzie jest takze dobre zdrowe jedzenie,swieze owoce i warzywa,swieze cale ryby,firmowe produkty takze kosmetyki oczywiscie ze zwyklej polki typu rimmel,loreal,moje ulubione Lusterine.sa zabawki formowe,dobre slodycze wedla czy nutella. Sloma z butow wystaje-zaloze sie ze na te twoje zakupy(nawet nie wiem sakad bo czy alma lub pawel i piotr to dla ciebie the best?)nie zarobilas nawet grosza-jak cie maz przykladowo w d**e kopnie szybko przestaniesz cwaniakowac. Poza tym kto ma naprawde pieniadze nie ma spostrzezen tego typu jak autorka yego miernego tematu

Gość gość
W biedronie najlepszy jest kefir Tola (ten w butelce z zieloną nakrętką) - samo mleko i grzybki kefirowe - koniec składu. Poczytajcie co jest w kefirach innych firm.

Gość gość
Widac, ze autorka nie ma pojecja co jest w Biedronce:D Jest duzo markowych artykulow w nizszej cenie, tylko trzeba sprawdzic a nie lansowac sie;) woda mineralna jest Zywiec (tak w temacie:)) soki hortexu, chemia firmowa tylko taniej itp.

Gość gość
a co mamy myslec? a co w tym zlego. natomiast uwazam ze nieuleczalną chorobą psychiczną dotknieta jest osoba ktora zaklada tak durne tematy. pewnie sama kupuje w biedronce i sie tego wstydzi. ja tez kupuję-oprocz gownianych rzeczy sa tam prawdziwe perełki. a ulepszacze sa teraz wszedzie no moze oprocz swojskiego pola lub zakupow od zaprzyjaznionego rolnika ;p a kupą to w takim razie ty tz jestes bo wkoncu wszystko co zjemy zamienia się w kupe,czy z biedronki czy z almy;p co za załosny temat. no ale weekend w samotnosci to trza się trochę rozerwac.

Gość gość
Zgadzam sie 100% z wypowiedzia goscia o 22:45

Gość gość
chyba ten temat zalozyla autorka podupadajacego sklepiku osiedlowego ale widzisz serdenko zamiast odpedzic narobilas im jeszze reklamy.

Gość gość
Ja znam osoby, ktore pracuja w firmach produkujacych dla biedronki. Takie zwykle szare osoby...i oni mowia, ze zadne produkty nie musza spelniac takich rygorystycznych norm jak te dla biedry. Msma kokezanki pracuje np w maspexie i dla biedry robia min. Kakso - najlepsze jakie wychodzi z maspexu.

Gość gość
Mysle, ze w Polsce jest duzo biedy i dlatego tego typu sklepy maja wziecie. To smutne po prostu. Wspolczuje tym ludziom.