Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beta HCG czy wiarygodny wynik

Polecane posty

Gość gość

Zrobiłam badanie beta-HCG 13 dni po stosunku, w dniu spodziewanej miesiączki, zakładając, że cykl jest 28-dniowy. Wynik wyszedł ujemny (<0,5 przy normach laboratoryjnych dla wyników ujemnych 0-3,1). Czy wynik ten 13 dni po stosunku jest w 100% wiarygodny? Okres spóźnia mi się już 2. dzień, a ja do czasu badania zdążyłam już zauważyć mnóstwo objawów ciąży, ale pewnie je sobie uroiłam... Dodam, że testów z moczu nie robiłam.

Gość gość
tak, test jest wiarygodny. ja swój robiłam po 7 dniach i wyszedł pozytywny. zrób jeszcze jeden najzwyklejszy. a te objawy to raczej urojenia :)

Gość gość
test z krwi jest na 100% wiarygodny,testy "sikane" moga sie mylic tzn "mylic" w jedna strone ze pokazuja iz kobieta niejest w ciazy a jest,wyglada to na twoje urojenia,objawy ciazy nie pojawiaja sie tak szybko-ja dwa miesiace ich nie mialam wiedzac ze jestem

Gość gość
Bardzo dziękuję :). Może ta spóźniająca się miesiączka to wynik intensywnego trybu życia, jaki ostatnio prowadziłam, no i stresu. Tym bardziej, że mam tendencje do nieregularnego miesiączkowania.