Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil 2607

Jak mogę się zaopiekować swoją partnerką gdy ma okres?

Polecane posty

Gość Kamil 2607

Witam , jak wszystkie kobiety moja partnerka też co miesiąc dostaje okresu. Zazwyczaj biorę ją do siebie lub ja idę do niej i opiekuje się nią . Zawsze kupuję jej czekoladki i zawsze mam jakieś tabletki typu no-spa , nurofen. Staram się jak mogę , żeby bolało ją mniej , i żeby czuła się jak najlepiej . Biegam w koło niej , masuje jej podbrzusze , robię okłady , ale co jeszcze mogę zrobić? Bo mi jej po prostu szkoda. Proszę o poważne odpowiedzi .

Gość gość
Jesli masz termofor to ugotuj wode i wlej do niego. A jak nie masz to kup, Tobie tez sie przydac moze. A sa takie fajne nawet z co prawda sztucznym futerkiem :) milusie i cieplusie w dotyku. Mysle ze kiedys wkoncu i tak warknie na Ciebie bo jak ma okres to moze ja wkurzyc ze sie nia opiekujesz, ale nie przejmuj sie tym ;) wtedy wkurza doslownie wszystko. Uwazam ze juz sie nia swietnie opiekujesz! Zazdroszcze jej :)

Gość gość
To wystarczy ;) sama mam okres od wielu lat i da sie przezyc

Gość gość
Mam termofor ;) Czasem warczy , normalne ja to rozumiem i toleruje . Nawet gdy nie ma racji to i tak jej przytakuje :P

Gość gość
Koniecznie ostry seks bo wtedy szybciej jej przejdzie

Gość gość
Oj tak procz termoforu zapomnialam dopisac ze jesli oczywiscid bedzie tez chciala, to seks :3

Gość Kamil 2607
Seksu nie oczekuję , gdy ma okres. Prosiłem o poważne odpowiedzi.

Gość Kamil 2607
Chwila .. Seks? Na prawdę? Zawsze myślałem , że okres to akurat najmniej odpowiedni moment na seks.

Gość gość
To jest powazna odpowiedz. Ja ze swoim partnerem sie wtedy kocham i juz ani nie odczuwam zadnych bolow ani nis warcze. Jakby skutkow ubocznych okresu nie bylo tylko sama krew! Serio Ci mowie. Nic tak nie rozluznia i dzialaprzeciwbolowo jak orgazm.

Gość gość
Mnie to by strasznie wk6$^$ jakby ktoś koło mnie tak latał w czasie okresu.. Masowanie podbrzusza, okłady, bieganie, opiekowanie sie? Ale bym była wsciekła:D Ja to w te dni raczej wolę unikać kontaktów z ludzmi, bo wkurza mnie sam okres i to że ciągle muszę latać do łazienki

Gość gość
Podczas podniecenia krwi jest niewiele. Owszem ubrudzi sie penis o okolice ale potopu nie bedzie. A orgazm wtedy to chyba cos wspanialego.

Gość gość
bądź grzeczny

Gość gość
o boze tragedia, okres to nie choroba i wiekszosc kobiet wykorzystuje to jako wymowke, aby moc byc jedzowata i strzelac fochy co chwile

Gość gość
Jesli chcesz sprobowac to sprobuj. Tylko nie naciskaj. Uwiedz ja ;) ona moze keszcze tego nie probowala podczas seksu i sie bedzie bala, wstydzila czy cokolwiek. Ale to nie boli a nawet poslizg jest dodatlowy. Ja ja jednak nie mam ochoty na seks podczas okresu to db o swojego partnera i robie mu tydzien lodzika :)

Gość gość
Przebolcuj jej muszelke

Gość gość
U nas owszem jest tydzień lodzika , nie kochamy się tzn. nie ma penetracji , ale palcóweczka jak najbardziej ( bardziej taka zewnętrzna) , nic tak nie działa przeciwbólowo i rozkurczająco jak orgazm....

Gość gość
Już podobny temat kiedyś był. "o boze tragedia, okres to nie choroba i wiekszosc kobiet wykorzystuje to jako wymowke, aby moc byc jedzowata i strzelac fochy co chwile " - zgodzę się z tym choć jestem kobietą. Ja bym to nazwała jeszcze żałosnym testowaniem miłości i wytrzymałośc***artnera. Klasyczna manipulacja... udawanie baardzo chorej, bezbronnej, delikatnej :O Bez przesady z tym okresem,każda z nas go ma, ale to nie jakiś skansen, są środki przeciwbólowe, jak z migreną sobie radzą, to z bolesnym okresem też.

Do tych, co w czasie okresu się nie kochają, tylko palcują i oralują: Wy w ogóle się nie kochacie, skoro chodzi Wam o orgazm poza ludzkim seksem.

bosz... jakby mi tak mój podbrzusze masował i okłady robił, to bym go chyba pobiła. ta twoja to jakaś nienormalna jest? a może to ty? na intensywną terapię ją wyślij w tych dniach albo pielęgniarę do zmiany podpasek zamów. masakra.

Gość gość
nie wszystkie okresy są takie same - kiedyś miałam tak, że leżałam i z bólu łzy mi ciekły, myślałam, że mi kręgosłup rozwali

też miewałam takie, ale faceta do masowania brzucha nie potrzebuję, tylko spokoju. 2x nospy, 4 ibupromy i 4 godziny spokoju

Gość gość
a jak to normalny okres dla Twojego przypadku to co? Miło kiedy ktoś oferuje masaż (chociaż ja akurat podziękowałam - i tak uczucie porównywalne jedynie do silnych kopnięć/upadku)

to tylko spokój, chyba że wolicie jakieś upośledzone grać, co muszą być obskakiwane dookoła, każdy ma swoje preferencje - moją jest spokój, a nie teatrzyk

Gość gość
Nie wierze, ze istnieje taki super troskliwy facet! Twoja dziewczyna pewnke jest piękna jak fotomodelka skoro tak o nią dbasz?

Gość gość
I tak już dużo robisz dla niej w tym czasie. :) mnie by aż taka opieka wkurzala, tak jak ktoś tutaj napisał przede mną, że wtedy może ją wkurzyc, że się opiekujesz- to prawda. Najlepiej ją po prostu spytaj czego by chciała, bo każda kobieta inaczej przechodzi okres. Ja na przykład nie wyobrażam sobie wtedy uprawiać seks, a inna kobieta przede mną pisala, że lubi. Zapytaj co by chciała robić, jak się czuje itd.,jeśli chcesz dla niej zrobić coś jeszcze to spytaj czego jeszcze by chciała. Chociaż jak dla mnie już i tak robisz dużo, mój facet też proponuje mi że będzie tak w czasie okresu nade mną skakał,ale ja tego nie chce, wystarczy że jak źle się czuje spokojnie sobie posiedzimy i tyle, każda kobieta jest pod tym względem inna.

Gość Kamil 2607
Po pierwsze moja partnerka wcale nie jest upośledzona , nie gra biednej i nieszczęśliwej , ma po prostu bolesne okresy a mi jej szkoda , nie ze względu na to , że jest piękna a jest tylko dlatego , że Ją kocham. Wiem , że okres to normalna rzecz , a co do tego skakania , to nie wygląda to tak , że "przynieś , wynieś , pozamiataj" nie chcę żeby wtedy się przemęczała , dlatego staram się ją wyręczać i trochę usługiwać nic do przesady. Ktoś napisał , że sobie posiedzimy i tyle , my też :) Obejrzymy film poleżymy , poprzytulamy się . Wszystkim z małymi wyjątkami dziękuje za wypowiedzi :) Pozdrawiam.

Gość gość
Z tego co tutaj piszesz wynika że jesteś super chłopakiem,czuły ,troskliwy, opiekuńczy,bardzo zazdroszczę twojej dziewczynie. Mój partner w te dni na ogół unika mnie,nie współczuje,a życie toczy się normalnym rytmem,zakupy ,gotowanie, pranie,itp,itd,nie rozumie żę kobieta potrzebuje wtedy więcej ciepła,troskliwości i pomocy w cięższych pracach. Fajnie byłoby być twoją dziewczyną.

Gość gość
Zrob jej minete jak lubisz kaszanke ,bedzie przeszczesliwa:-)