Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jestem normalny ???

Polecane posty

Gość gość

To jakiś problem z psychiką czy co ? Zawsze gdy podrywa mnie jakaś dziewczyna to ignoruję ją. Nie zauważam odkręcając wzrok. A gdy nawet puści mi oczko to zachowuję się tak jakbym nie wiedział o co chodzi albo nie zauważył tego w ogóle. Oczywiście każda po kilku próbach daje sobie spokój. I niektóre z tych dziewczyn były w porządku, podobały mi się wizualnie i z charakterem było obiecująco. Czemu ja tak robię ? Przystojny chłopak jestem i nie głupi a taki dziwny. Znacie podobnych ludzi ?

Gość gość
1.Moze jestes gej? 2.Jak nie jestes to moze sie wstydzisz?

Gość gość
tak, znam, sama taka jestem. pjona!

Gość gość
Żaden gej ! Co do wstydu ... no tak , nieśmiały to ja jednak jestem ale to właśnie dlatego że nikogo nie dopuszczam do siebie. Izoluję się a później nie wiem jak się zachowywać, o czym gadać.

Gość gość
Ja tez tak mialem,ale o wiele rzadziej,bo nie jestem przystojny czy cos. Teraz jak jakas pusci oczko, pomacha,usmiechnie sie,spojrzy gleboko w me oczeta to to odwzajemniam,ale nw. o czym gadac :-( Jestem w d***e O czym gadac? Wstydze sie... :-(

Gość gość
Twoja sytuacja jest co najmniej polowe lepsza od mojej,bo chociaz jakos wygladasz.

Gość
Miałam to samo i nawet mam do tej pory. Zawsze spławiałam kogoś kto mnie podrywał i to nawet nieświadomie. Jednak pewnego dnia spotkałam kogoś na kim mi strasznie zaczęło zależeć. W tedy sama się zdziwiłam że potrafię flirtować! Nadejdzie czas kiedy poczujesz to "coś" do kogoś i zobaczysz że będzie inaczej.

Gość gość
Mam to samo.. jeśli chodzi o chłopaków. Tyle, że mi się oni podobają. I zawsze jak mi się któryś podoba to ich unikam.. To jest silniejsze odemnie! Odwracam wzrok, w ogóle ignoruje.. Nie chce, ale tak robię. zwyczajnie się boję nie wiem czego