Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka chce spać nago, jak jej powiedzieć że to jest nienormalne ?

Polecane posty

Gość gość

uparła się i rozbiera sie w nocy :/

Gość gość
Jak śpi we własnym pokoju i nie wychodzi z niego nago to niech de śpi. Też śpię na golasa:) tylko jak wynurzam się z sypialni to zakładam szlafrok. Żeby mnie dzieci nie oglądały. Choć jak wstają to ja juz dawno ubrana na nogach

Gość gość
Nie dramatyzuj kobieto

Gość gość
Spanie nago jest bardzo normalne.

Gość gość
taak, zaloz jej jeszcze worek pokutny i krzyż na szyje, zeby przypadkiem nie miala nieczystych myśli :classic_cool:

Gość gość
nagosc=wolnosc

Gość gość
niech śpi nago, to nawet zdrowiej, tylko naucz ją że jak już wychodzi z łóżka do innych to musi się ubrać

Gość gość
to jest jak najbardziej normalne. ważne, żeby ubierała się wstając z łóżka. jak będziesz jej mówiła, że to nieładnie, źle, nienormalnie, jesteś na najlepszej drodze żeby wychować zakompleksioną dziewczynę wstydzącą się własnego ciała ... mój syn śpi w piżamie, latem jak jest gorąco w samych majtkach i koszulce. ja śpię w majtkach i koszulce bez rękawów i do ud, a często w samych majtkach lub nago też. moj mąż sypia tylko w bokserkach lub nago, nawet zimą. jak wstajemy to się ubieramy chodź mąż czasem idzie przy synu ango do toalety. syn ma 9 lat

Też uważam, że to normalne, to jej wybór o ile nie chodzi nago po całym domu nie powinnaś się niepokoić ;)

Gość gość
a ja uwazam ze to nienormalne i ze powinna miec na sobie chociaz majteczki

Gość gość
A niby dlaczego? W intymności swojego pokoju człowiek może sobie z gołą dupą latać ile chce, dziecko też.

Gość gość
A niech sobie śpi na golasa, tak najwygodniej. Mnie by to raczej rozczulało, a nie bulwersowało. Dzieci zachowują się naturalnie. Niewygodnie jej w piżamie to ją zdejmuje. Nawet jak śpi nie we własnym pokoju i jak rano nie założy od razu piżamy tylko na golasa pobiegnie do łazienki to co w tym złego? Goły dzieciak tak gorszy? Przecież taką ją urodziłaś. Ja uwielbiam spać na golasa i przy mnie mąż też się nauczył ta spać, chociaż na początku się zaklinał, że nigdy przenigdy. Od kiedy mamy już większe dziecko już biadoli, że na golasa tak fajnie się spało.

Gość gość
jak to normalne??? nagosc jest normalna??? rodzi sie w pelny ubraniu, pewnie od razu takim akuratnym do Chrztu, wiec nie mozna mowic, ze spanie nago jest naturalne!!!

Gość gość
i jeszcze w burce pewnie:)

Gość gość
Nie ma w tym nic nienormalnego.

Gość gość
Bo ja wiem? Też chciałam. Odechciało mi się po pierwszej nocy, po prostu było bardzo nieprzytulnie.

Gość gość
Przyjemnie jest spać nago i tyle, a mała póki nie biega nago po domu niech robi jak jej pasuje, przed sobą samą ma się wstydzić własnego ciała?