Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domina danka

jak zdominowac faceta

Polecane posty

Gość domina danka

prawdziwa dominacja faceta musi sie odbywac poprzez zrozumienie tego czego on pragnie lub mu podprowadzac wiadomosci pomalu ale skutecznie

Gość gość
Podprowadzac ? Moze miales/las na mysli dawkowac ? Tak czy inaczej racja ! Nie mozna nikogo zszokowac ! Bo ucieknie ;))

Gość domina danka
1. wizyta u pani musi sie odbyc eleganckim i sexownym przyjeciu tak zeby facet na poczatek zapamietal cie jak z najlepszej strony 2. dla faceta musisz byc ubrana w skapym odzieniu , tak zeby on widzial twoj biust i twoje stringi 3. na poczatek trzeba kolo niego sie przechadzac w taki sposob aby on zauwazyl twoj biust i --nogi i twoje skromne stringi 4 . kaz mu sie rozebrac abys ty mogla kontrolowac jego wzwody penisa 5.rozmaiaj z nim o sexie , co mu sie najbardziej podoba i jak by chcial z toba przezyc 6. zaproponuj mu wspolna zabawe w dominacje , napewno ci nie odmowi 7. zwiaz mu na poczatek podnieconego k****a , jadra tak zeby caly czas byl podniecony 8 zaluz mu na szyje obroze igo poprowadz po pokoju na smyczy tak zeby juz wiedzial ze jest pieskiem , uderzajac go smycza po d***e , musi czuc ze ty jestes nad nim a on musi byc posluszny 9.zmus go do calowania twoich nog dupki i tych czesci ciala co on by nie chcial calowac , musi on polubic ciebie cala a dla ciebie sprawia satysfakcje ze masz faceta pod soba do swojej dyspozycji 10 facetowi zaproponuj zeby zlozyl slubowanie wobec ciebie 11 . slubuje ja jako piesek -suka ze bede calkowicie oddany mojej pani i bede spelnial jej wszystkie prosby i zachcianki , za kazde nie wykonanie zadania zgadzam sie na kary ze strony pani poprzez chlosty i bicie pejczem po jadrach . na dowod ze sie zgadzam ze slubowaniem wypijam moj swiezutki zloty deszcz z pucharu . tak teraz jestem twoim wiernym ioddanym pieskiem suka 12 teraz przy nastepnych spotkaniach piesek bedzie juz tobie sluzyl 12 on musi ciebie pozadac i pragnac twojego ciala , musi ciagle myslec o tobie , a zeby tak bylo zakladam mu na jadra male kolko tak zeby cviagle byl podniecony i myslal o mnie

Gość gość
Jaka jest różnica między Dominą a Panią ?

Myślę, że tego typu akcje, wykonane na spontanie z obydwu stron, z zachowaniem zdrowego rozsądku, są do przyjęcia. Szczególnie w związkach na stałe, gdzie z czasem, trzeba wręcz poszukiwać inspiracji, łamać pewne syndromy rutyny, która jest bad także w życiu erotycznym. Właśnie w takim charakterze widziałbym to, wymienność ról, w celu urozmaicenia życia erotycznego. Moim zdaniem, jeśli obydwie strony tego chcą, i ta fantazja sprawiłaby przyjemność, jest to jak najbardziej spoko.

Różnica między Dominą a Panią, hmm, widziałbym ją w kontekście usposobienia, wiesz są kobiety, które w jednym tygodniu chcą być Suczkami, natomiast w drugim tygodniu chcą przejąć pałeczkę. Tutaj takiej "złożonej" osobowość można byłoby podpiąć rolę Pani, w danym epizodzie życia erotycznego. Natomiast Domina po prostu cały czas celuje w ten "target", relacji na zasadzie Ona ma inicjatywę, Jej partner jest uległy. Tak to widzę, z punktu widzenia swoich doświadczeń.

Gość omerta_
Domina to kobieta wychodząca naprzeciw faceta, Jego oczekiwań. A więc świadcząca usługi (ale nie prostytutka). Pani - to osobowość. W przypadku pierwszej to biznes - czasem własne potrzeby. Drugi bardziej złożony. I to jest właśnie ciekawe. Chciałabym wiedzieć co nimi kieruje. Niestety tu takich nie ma i się nie dowiem :p. A po Facecie, nawet doświadczonym, trudno oczekiwać odpowiedzi ;)

omerta_ - o właśnie, trafnie uzupełniłaś moją wypowiedź, a raczej braki w znajomości kobiecości ;)Mnie akurat kręcą takie złożone osobowości, nie ukrywam, że kreatywność kobiety, umiejętność przejęcia inicjatywy jest hot, szczególnie w kontekście dłuższych relacji, bo na raz to wiadomo jak jest. Myślę, że w wielu kobietach drzemie taka podświadoma chęć wykorzystania faceta ;) Trzeba ją tylko umiejętnie uwolnić, wydobyć, wyzbyć się niepotrzebnych ograniczeń, przecież lekki sznyt władzy, potrafi dodać kobiecie uroku, wzmocnić u faceta dodatkowe pokłady pożądania ;) Na przykład, siedzę na krześle, ktoś zawiązuje opaską moje oczy, nic nie widzę, czuję, że Ona wykonuje dłońmi erotyczny taniec na moim ciele, jestem niesamowicie podniecony, na końcu muszę obejść się smakiem, Ona się zaspokaja, wychodzi na zakupy :P Tak to działa, po tygodniu ciała się niezwykle przyciągają ;)

Gość omerta_
Taaak :) Trochę wyidealizowane męskie spojrzenie ;) A co, jeśli wynika to z jej egoistycznego podejścia do mężczyzn i jej wcale nie chodzi o podgrzewanie sytuacji. Jej celem są jej własne potrzeby :p Wiesz ;) wilczyca w przebraniu :D To wszak częste u mężczyzn i czasem dochodzi do zamiany ról ;) Trudno mi wnioskować co jest przyczyną.

Odrobina egoizmu, chęci wykorzystania kogoś, w tym przypadku faceta, zaspokojenia swoich potrzeb jest nawet wskazana ;) Więc mój lekko wyidealizowany pogląd jest w stanie "ubrudzić" się, nawet poważnie "ubrudzić" się, pocalunkiem Wilczycy :P Nie boję się odważnych kobiet, Wilczyc, sam jestem dziki pies, pies Baskerville'ów :D Chwilowa zmiana ról, co jest przyczyną? Myślę, że u świadomych facetów jest to chęć spróbowania czegoś nowego, ja na przykład zawsze zdobywałem, z reguły dominowałem, zmiana ról wzbogaca o nowe doznania, wzbogaca człowieka. Jest to też ciągota aby sprawdzić się w nowej roli, niektórzy faceci czerpią mega przyjemność z radości kobiety, kiedy ta się realizuje ;) Poza tym to urozmaicenie, w związku bardzo ważne jest aby powiedzieć rutynie bay bay :P Takie epizody skutecznie mogą to uczynić ;)

Ależ Omerto w żadnym wypadku mnie nie obraziłaś, ze mną możesz nawijać o wszystkim, na luzie z gadaną na pełnym łobuzie ;) Preferuję w relacjach z kobietami partnerstwo, stawiam na rozmowy, wymianę poglądów, docieranie się. Oczywiście, że mój pogląd jest subiektywny, patrzę z pozycji faceta, faceta który we mnie siedzi, osobiście zaakceptowałbym scenariusze w których obroża zagościłaby na mojej szyi, natomiast moja "Pani", pobawiłaby się mną, bez zbędnego tabu i tego całego zacofania podszytego wstydem. Ale jestem nadal facetem, który wie czego chce, w drugim tygodniu to ja bym Jej założył obrożę, karmił specjałami szefa kuchni ;) Wierzę, że na innym polu znajdziemy wspólne partnerstwo, tych pól jest wiele, sfer erotyzmu do odkrycia ;) Tym czasem niech kobiety się wypowiedzą, już słychać wyrafinowany odgłos smyczy, charakterystyczna gra wysokich obcasów ;)

Bo słyszysz kroki faceta, który ma jasno sprecyzowaną wizję świata, bez żadnego ecie pecie, po prostu realizuje swoje pragnienia, dziś mam pragnienie, użyć obroży, kajdanek, wożę taki zestaw w samochodzie, mój samochód jest równie dziki co ja, może się okazać, że dyskusja o dominacji nad facetem, nieoczekiwanie zmieni swój priorytet, zamieniając aktorów, ich rolami ;)

Oddajesz mi środek boiska, wiesz co to oznacza, jedno podanie Pirlo do Del Piero, niejedne mistrzostwa wygrywało się, strzelając na bramkę z woleja ;) Zaliczone okienko w kobiece wnętrze, to jak wygrać bańkę zielonych, dolców, amerykańskich :D Dzisiaj Omerto, obroża, kajdany, smycz, palą mnie w ręce, widzę pewną Kobietę, w obroży na smukłej szyi, w stalowych kajdanach na delikatnych nadgarstkach, Jej pozycja na kolanach odpowiadająca mojemu temperamentowi ;) Pewnie słyszysz charyzmatyczną męską muzykę dobiegającą z pod mojej masywnej klatki piersiowej ;) Za chwilę maszyna zostanie naoliwiona, oliwą przyjemności, jeszcze tylko muśniecie ręką po Twoim wyeksponowanym uśmiechu, jpg się wyczaruje, czarną magią władam od urodzenia ;)

Gość gość
SUPER wypowiedzi, mojego faceta tez mecze w lozku tak milo ze pragnie mnie coraz wiecej:-))

Gość DomiDomi90
Siłą :D ja mojego kiedyś zakułam w kajdanki jak przyszedł z pracy i nie było pytania tylko dominacja :D Kupiłam taki specjalny zestaw do dominacji w necie w sklepie Dyskrecja . Mojemu Wojtkowi też się podobało :D