Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypiłam w ciąży

Polecane posty

Gość gość
I alkohol uszkadza też geny.

Gość gość
A ja tam w ciąży codziennie piłam piwko karmi i paliłam 5 viecerojów dziennie i co? Dzieciaczek urodził się zdrowy.

Gość gość
Podsumowując moje zdanie (gość z 16), alkohol może ale nie musi zaszkodzić, jak wszystko.

Gość gość
weźcie się leczcie wszyscy, skoro myslicie że po 5 kieliszkach wódki w jednorazowej sytuacji dziecko urodzi sie uposledzone. Wasze matki chyba musiały ostro tankowac całą ciąże,że urodziliście się z takimi móżdżkami. Moja koleżanka imprezowała co weeked ,piątek i sobota, cały pierwszy,drugi i trzeci miesiąc, bo nie wiedziała,że jest w ciązy,miała normalnie okres i żadnych objawów. Mala urodziła się zdrowa i dostała 10 pkt, teraz ma 4 lata i rozwija się idealnie. Ale tępe móżdżki napiszą zaraz,że wady wyjdą później, może po 25 roku życia dziecka,ha ha.

Gość gość
nie ma sensu dyskutować z kims kto wie lepiej od wszystkich neurologów i specjalistów którzy cale życie poświęcali na badanie tego problemu i mają dowody naukowe na występujace zalezności. no tak, bo koleżanka piła. jak widać patologia trzyma się razem ;)

Gość gość
przy okazji, móżdzek i mózg to dwie różne sprawy...każdy ma oba.

Gość gość
a właśnie nie każdy ma oba, poszukaj sobie o dziewczynie bez móżdżka :)