Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gości

Drodzy faceci czy lubicie gdy kobieta robi wam loda?

Polecane posty

Gość gości

Jestem kobietą i mam 25 lat. I bardzo ale to bardzo lubię obciągać facetom:) uwielbiam duże twarde k***sy, ale zadowolę się też mniejszymi:) obciąganie sprawia mi największą przyjemność. Nawet większą niż sex i minetka. Po prostu tak to uwielbiam, że na samą myśl o lodziku ślinka mi cieknie i nie tylko ślinka tam niżej też:) uwielbiam kiedy facet się na mnie spuszcza i kiedy spuszcza się mi do buzi. Uwielbiam połykać gorącą śmietanę:) jest taka pyszna. Obciągałam już wielu facetom i każdy z nich strasznie jęczał gdy to robiłam. I mówili mi że jestem w tym najlepsza i że to uwielbiają ale ja nie jestem pewna czy lubią to tak bardzo jak ja... a wy drodzy panowie lubicie spuszczaać się na kobiety i do ust lubicie dochodzić w buzi?? Proszę o szczere odpowiedzi...

Gość gość
ale proszę bez głupich komentarzy, tylko szczere opinie? Lubicie lody i spust do buźki czy raczej was to nie kręci?

Gość ADHD przyjacielski
od 10 do 20% nie facetów albo nie lubi blow job albo nie robi na nich to wrażenia. Opisze na moim przykładzie - stoi ale to sa takie wk******ające łaskotki a wiec spustu nie ma, rośnie natomiast chęć przy/p/i/e/r/d/o/l/e/nia takiej kretynce co do tego namawia twierdząc ze jest mistrzynią swiata:-O Zawsze uprzedzam że na mnie to nie działa ale czasami znajdzie się debilka tak jak autor (bo to jest prowo) co nieswiadomie chce zaliczyć strzala w ryja:-D

Gość gość
Proszę o szczere wypowiedzi panów...

Gość gość
ja średnio to lubie. ale przez to , że mi zależy na tym by wsadzić to tej na której mi zależy ulegam i już daję członka do buzi skoro nalega i taka napalona.

Gość gość
Proste ze lubia Co to za idiotyczne pytanie!!eh

Gość gość
adhd przyjacielski lubię cię :-)

Gość gość
to widzę że te całe lodziki są przereklamowane....;/