Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Wolumetria

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hej Dziewczyny! czy ktoras z was robila wolumetrie? jestescie zadowolone? ile trzyma sie rezultat?nie wyglada sie sztucznie? moze u JarkaJarlinksiego?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sandrine_z_kliniki
Wolumetria polega na przywracaniu obj臋to艣ci tkance. Je偶eli kto艣 nie przesadzi efekt jest bardzo dobry. Efekt zale偶y od tego, jakiego preparatu u偶yjemy: - kwas hialuronowy np. Juvederm Voluma (trzyma od roku do dw贸ch lat) - hydroksyapatyt wapnia np. Radiesse (trzyma 1,5 roku do dw贸ch lat) -Sculptra (2-3 lata, ale zabieg trzeba powt贸rzy膰 3-6 razy po 4-6 tygodni) - t艂uszcz (do偶ywotnio, natomiast nale偶y pami臋ta膰, 偶e cz臋sto 1 zabieg nie przynosi zadowalaj膮cych efekt贸w)

Udost臋pnij ten post

W celu modelowania twarzy mo偶na zastosowa膰 zabieg Voluma lub nici hialuronowe. W przypadku Volumy nowoczesny wype艂niacz ze stabilizowanego kwasu hialuronowego dzia艂a liftinguj膮co odm艂adzaj膮co i nawil偶aj膮co na sk贸r臋 twarzy. Zabieg zalecany jest do wype艂niania policzk贸w, ko艣ci policzkowych, skroni i podbr贸dka. Zabieg pozwala osi膮gn膮膰 natychmiast bardzo naturalne efekty. Poprzez remodeling twarzy uzyskujemy efekt liftingu. Sk贸ra zostaje nawil偶ona na nowo wyg艂adzona i napi臋ta. Efekty utrzymuj膮 si臋 od 12 do 18 miesi臋cy. Natomiast nici hialuronowe to rozwi膮zanie estetyczne pozwalaj膮ce w nowatorski spos贸b wykorzysta膰 kwas hialuronowy do modelowania twarzy. Opiera si臋 na stworzeniu specjalnego "rusztowania" dla sk贸ry przez wprowadzenie preparatu do wybranych obszar贸w i przywr贸cenie im harmonijnych kszta艂t贸w.Wype艂nia braki w obj臋to艣ci tkanki, podnosi i uwypukla sk贸r臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maggdula
Ja nie by艂am przekonana do nici, zale偶a艂o mi na osi膮gni臋ciu naturalnego wygl膮du, dlatego zdecydowa艂am si臋 na zabieg wolumetryczny u dra Krajewskiego i jestem zadowolona. Efekt by艂 bardzo subtelny, nie wygl膮da艂am jak naci膮gni臋ta itp. Robi艂am zabieg chyba z rok temu i teraz zastanawiam si臋 nad powt贸rk膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli jest pucu艂owata twarz polecam nici, a jezeli bardzo szczup艂a to wolumetri臋. A to jak d艂ugo sie utrzymuje w du偶ej mierze zale偶y od metabolizmu cz艂owieka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kwas hialuronowy jest superowy . Jak si臋 wype艂nia policzki to ca艂y "chomik" idzie do g贸ry i k膮cik ust od razu te偶 i jeszcze do tego wyg艂adzaj膮 si臋 zmarszczki w bru藕dzie nosowej. Taki liftinguj膮cy efekt.Trzeba wtedy da膰 du偶o preparatu, nawet po 3-4 ml na stron臋. Ja na taki zabieg chodz臋 do Aestheticmed.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam nadzieje ze polecicie mi dobry gabinet-w kt贸rym moge zrobi膰 wolumetrie. Duzo ich jest,ale przyznam ze zupe艂nie nie wiem na co patrze膰 przy wyborze gabinetu.B臋d臋 wdzi臋czna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
....i zn贸w przewaga reklam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, w艂a艣nie mam zamiar wybra膰 si臋 do Bellisany na wolumetri臋. B臋d臋 wdzi臋czna za wszelkie za i przeciw....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam zabieg ni膰mi liftingujacymi PDO! Ja robilam ten zabieg u dr. Wojciecha 呕arowa w Bielsku-Bia艂ej. Jestem mega zadowolona, efekty s膮 zniewalajace!!!!! Polecam wszystkim, kt贸rzy maja problem z tzw 鈥瀋homikami鈥漚le takze do poprawienia owalu twarzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Teraz jest naprawd臋 bardzo du偶o zabieg贸w, kt贸re pomog膮 w tym, 偶eby od艂odzi膰 twarz i sprawi膰, 偶e sk贸ra b臋dzie bardziej napi臋ta. Tylko, 偶eby faktycznie efet by艂 zadowalaj膮cy to trzeba odpowiednio dobra膰, ja by艂am na konsltacjach u dra Osucha i jeszcze si臋 nie zdecydowa艂am na 100% ale prawdopodobnie poddam si臋 zabiegowi face lipofilling .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wolumetrie polecam na AL.KEN 54.Robilam u dr Wypler i jestem zadowolona, efekt jest naprawde fajny. Preparat i precyzja podania ma duze znaczenie wedlug mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tamaraskrobek
Jestem na 艣wie偶o po liftingu wolumetrycznym u pani dr Agnieszki Ledniowskiej. Jak wra偶enia? Na plus. Przede wszystkim zabieg by艂 zrobiony w znieczuleniu kremem Emla i by艂 to oryginalny krem a nie jaka艣 podr贸bka jak to cz臋sto w innych gabinetach bywa. Sam efekt te偶 jest zadowalaj膮cy, tak kr贸tko m贸wi膮c to twarz mi si臋 podnios艂a, nie jest taka zapadni臋ta jak wcze艣niej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majowa kropla rosy
napiszcie kochane ile taki zabieg kosztuje ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JTB
prosz臋 o opini臋 na temat specjalist贸w w Poznaniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Ada
Naprawd臋 godny polecenia jest prof.Pawe艂 Surowiak z Wroc艂awia. Wybitny specjalista.艢ci膮gn膮艂 mi z buzi kilka lat w naturalny spos贸b. Indywidualnie dobiera zabiegi w zale偶no艣ci od potrzeb danej twarzy. U mnie by艂y lasery frakcyjne na powieki, bo tam by艂 najwi臋kszy problem. A teraz wolumetria i dolina 艂ez. Jest pi臋knie dziewczyny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam lipofiling twarzy w systemie puregraft. Jako jedyni wykonuj膮 go w Dzierzoniowie w DreamLift dr Grzegorczyk. Oprocz uzyskanej wolumetri dzieki zabiegowi poprawia sie jakosc skory. Cena 2500zl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
napiszcie gdzie najlepiej robi膮 doline lez i og贸lnie wolumetri臋 twarzy, chodzi mi o dok艂adnos膰 i precyzj臋 wykonania, 偶eby nie bylo nier贸wno艣ci, grudek itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I to jest w艂asciwy wyb贸r. Klinika Aestheticmed b臋dzie w 100% pewnym i profesjonalnym rozwiazaniem, takim godnym polecenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rebecccca
Ja mia艂am przeprowadzone modelowanie twarzy - ust i dolnej cz臋艣ci twarzy - w CZS Damian. Efekty s膮 bardzo zadowalaj膮ce, usta nabra艂y j臋drno艣ci, czuj臋 si臋 z sob膮 du偶o lepiej. No i brak jakichkolwiek skutk贸w ubocznych :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alina254
Ja mia艂am wykonywany zabieg, kt贸ry nazywa si臋 z Ellanse i z tego, co przed nim wyczyta艂am jest najlepszy. Wiele os贸b w internecie go poleca艂o. Z racji, 偶e mieszkam w Krakowie wybra艂am si臋 do SCM estetic. Mialam tam wczesniej tez wykonywana mikrodermabrazje, wiec przy tym wyborze zostalam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na takim zabiegu by艂am w Beauty Factory Fabryka Urody Pozna艅. Mam bardzo dobre do艣wiadczenia z tym miejscem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kobitki podajcie ceny, please !!!! ile co kosztowa艂o niech mam troch臋 jasno艣ci na co si臋 decyduj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nikt nie poda cen , bo to same reklamy....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wydaje mi si臋, 偶e cena takiego zabiegu nie jest jednoznaczna, bo to zale偶y przede wszystkim od zakresu takiego zabiegu. Na pewno ceny b臋d膮 si臋 te偶 r贸偶ni膰 od wojew贸dztwa. Dla mnie najwa偶niejszy by艂 efekt. Zabieg robi艂am w Klinice Zakrzewscy u dr Magdaleny Zakrzewskiej i dla os贸b szukaj膮cych sprawdzonych specjalist贸w mog臋 poleci膰. Wszystko by艂o wykonane bardzo profesjonalnie, rezultaty na pewno utrzymaj膮 si臋 przez d艂ugi czas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwona000
A ja mam dylemat, kwas hialuronowy czy Ellanse do zrobienia volumetrii twarzy, mam chomiki i policzki obnizyly sie i nie wiem co jest lepsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kremy jednak nie dawa艂y sobie rady z tym problemem.I tutaj jednak najlepszy okaza艂 sie zabieg u dr Dmytrzaka w Szczecinie-z wyg艂adzaniem w艂asnie kurzych 艂apek.

Udost臋pnij ten post

My艣l臋 w艂a艣nie czy nie wybra膰 si臋 na ten zabieg, 偶eby poprawi膰 troch臋 kszta艂t twarzy. S艂ysza艂am, 偶e w Dermedice w Krakowie wykonuj膮 ten zabieg i efekty s膮 spoko.. by艂 tam kto艣, mo偶e poleci膰??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
by艂am w gabinecie Dermedika i mog臋 szczerze poleci膰, zabiega trwa艂 kr贸tko bo oko艂o 20 minut :) u mnie wykonywa艂 go pan dr 艁ukasz Ordynowski, 艣wietny specjalista

Udost臋pnij ten post