Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyszlam za maz aby ukoic straszliwy bol po rozstaniu z osoba ktora niesamowicie

Polecane posty

Gość gość

strasznie kochalam a teraz budze sie od 12 lat kolo faceta ktorego kompletnie nie kocham i nigdy nie pokocham i zastanawiam sie jak ja te 12 lat wytrzymalam? coraz czesciej mysle o rozstaniu , nawet poruszylam temat ale problem jest taki ze moj maz jest we mnie zakochany no i jestem w kropce zawrocilam czlowiekowi w glowie , zmarnowalam mu 12 lat ( sobie zreszta tez) i jak tu zyc?:o

Gość gość
to on Tobie zmarnował. co Ty kobieto wypisujesz? facetowi zycia niegdy się nie marnuje. zawsze facet marnuje kobiecie swa impotencja, bieda skąpstwem zycie i zazdroscia o kochankow

Gość gość2121
dlatego ja nigdy nie wyjde za maz, bo nie moge byc z miloscia mojego zycia. nie umialabym z kims innym, nie da sie zastapic kogos, kogo sie kocha, siebie nie da sie oszukac. miejsca mojego ukochanego nikt nigdy nie zajmie. jezeli nie masz dokad odejsc, to zostan z mezem.

Gość gość
Wszyscy popełniamy błędy i przychodzi czas że trzeba za nie zapłacić.

Gość gość
moj maz nie jest impotentem ani skompcem ani zazdrosnikiem, kochankow nigdy nie mialam . zal mi siebie- nie powiem ze nie ale fakt jest taki ze przez 12 lat go oszukiwalam , nie zdradami fizycznymi ale jednak oszukiwalam

Gość gość
ale za darmo przez 12 lat miał *****nko ? miasl. no to jak mu zycie zmarnowalas? i za nie nie placil.

Gość gość
no fakt, potraficie podniesc na duchu

Gość gość
bardzo Ci rozepchał pochwę przez te 12 lat?

Gość gość
A mąz chociaz bogaty? Bo jak nie to faktycznie zmarnowalas zycie i to sobie

Gość gość
bogaty ?? groszem nie smierdzi na dzien dzisiejszy ale jak go poznalam to dobrze rokowal , byl wyksztalcony spokojny , mial prace na stale w duzej korporacji , myslalam ze bedzie sie wspinal po drabince do gory i ze ma dobre warunki na kariere - pomylka - okazal sie ciepla kluska

Gość gość
wyszarp od niego w sądzie odszkodowanie za te 12 lat zamarnowane Tobie. wszystko mu odbierz. ukaraj go.

Gość gość
A macie dzieci?

Gość gość
mamy jedno a za co ja mam go karac? on ozenil sie ze mna z milosci , dziwne tylko ze przez te lata nie polapal sie ze go nie kocham

Gość gość
ale w penisa mu było w Tobie dobrze? to jak miał się polapac?

Gość gość
Za bardzo idealizujesz tamtą miłość, być może po latach okazałby się totalnym głupkiem.Dokonałaś wyboru , więc trzymaj się tego zwłaszcza , że tak naprawdę nie wiele możesz swemu mężowi , zarzucić. Dzisiaj jest rutyna , może nawet nuda a ty tęsknisz nie tyle za dawnym ukochanym, co za tamtym życiem , tamtymi młodymi beztroskimi czasami.

Gość gość
My, kobiety, jesteśmy dobrymi aktorkami. Także nie dziw się, że mąż nie zorientował się o braku miłości z Twojej strony. A co z tym, którego kiedyś kochałaś?

to jak Barbara Niechcic z powieści "Noce i Dnie" , cały czas myślała o tamtym, gdy rwał kaczeńce dla niej

Gość gość
takie to są te kobiety. lać metalowym prętem i jak u Muzułmanów traktować. babie nie trza pozwolić rozmyslac tylko do roboty w domu przy dzieciach zagonić, rznać by ledwo rano wstała i czasem przyjebać metalowym prętem by do pionu przywrócić gdy skrzywienia i fochy ma

Gość gość
Niestety, większość kobiet nie radzi sobie z nudą i rutyną w związku. Pragną gorących i namiętnych chwil, chcą być zdobywane, komplementowane, czuć motyle w brzuchu. Tylko nie wiedzą albo też nie chcą wiedzieć, że z mężem też można to wszystko przeżywać. Ale muszą chcieć dwie strony U autorki raczej z tym będzie ciężko, ponieważ ona od początku męża nie kochała, i skoro przez 12 lat jej się to nie udało, to rady typu: poczekaj bo przejdzie, rozpal namiętność itd. są bez sensu.

Gość gość
K***y przynajmniej są szczere. A Ty?

Gość gość
Jednak musiałaś coś czuć to męża , bo nie wyobrażam sobie byś przez 12 lat mogła sypiać z obcym człowiekiem., który cię nie kręci , nie podnieca. W twoim przypadku uczucie trochę przygasło i wracasz wspomnieniami do dawnej miłości.Ktoś tu dobrze napisał , że masz za dużo wolnego czasu i dlatego pozwalasz sobie na takie przemyślenia.Masz dobrego męża , który cię kocha , czego ty kobieto jeszcze chcesz.