Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salomejka

kossakowski.Inicjacja

Polecane posty

Gość salomejka

od września na TTV pojawił się nowy program pt. Kossakowski.Inicjacja, w 1 odcinku Przemek " rodził ", sama dziecka jeszcze nie urodziłam ale jestem naprawdę przerażona :0 W 2 odcinku Kossakowski dowiedział się jak to jest być w więzieniu, przestroga dla wszystkich ;) już nie mogę się doczekać co będzie dalej;) a czy wy zdecydowałybyście a może zdecydowalibyście się na takie doświadczenia? pozdrawiam ;)

Kocham jego program czy to ten czy Kossakowski. 6 zmysł, sama chyba bym sie nie zdecydowała na takie przezycia, a juz na pewno gdy to obejrzałam... POZDRAWIAM :)

Gość gość
Ja rodzilam i to jest zupelnie inne doświadczenie niz jak podlaczaja cie do maszyny. Jak rodzisz to uwalniaja sie hormony ktore pomagaja to przetrwać. Zresztą rodzisz by miec pray sobie wyczekanego malucha a on cierpiał dla cierpienia. Nie czekalo na niego dziecko na koncu.

Gość gość
Program bardzo ciekawy, szczególnie drugi odcinek z więzienia. Były momenty, że już prawie został dojechany. Chłopak w ogóle nie miał pojęcia co zrobić :)

Gość gościówka99
Gdzie w necie mogę zobaczyc ten odcinek gdzie był w wiezieniu?

Gość gość
Poszukaj na stronie TTV :)

Gość gość
"masz białko?", "Bierz fikoł i siadaj pod klapą", "za ile świeżak sprzedaż sikor? dawaj go kvrwa". Zaje... odcinek :D

Gość gość
Ktoś to ogląda? :)

Gość gość
Ostatnio był bezdomny. Rzeczywiście musi być ciężko tym ludziom szczególnie kiedy w skutek nieszczęśliwego zbiegu okoliczności znajdą się bez dachu nad głową

Gość Mahriano
Beznadziejny program a prowadzący jakby nie z tej ziemi ludzie daje spokój z takim gown..