Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćuwa

dlaczego kobiety farbują włosy?

Polecane posty

Gość gośćuwa
A co sądzicie o kobietach w ciąży które farbują, do organizmu dostają się przecież toksyny przez skórę. Już nie mówiąc o wdychaniu tego.

Gość gość
to jest nieprawda, że to szkodzi dziecku, nie bardziej niż przechodzenie przez zakopconą ulicę.

Gość gośćuwa
Zależy jaka farba do włosów i jak często kobieta się maluje.

Gość gość
ja mam 21 lat i pełno siwych włosów więc farbuje, ale i tak farbowałam wcześniej włosy bo naturalny kolor włosów mi sie średnio podoba wole żywe kolory a nie zgasłe, chociaż u niektórych naturalne włosy mi sie poodobają jak są zadbane i kolor ciekawy. będe farbowała bo nie będe chodzić z białymi pasemkami na ciemnych włosach :o swoje włosy mam ciemne ale myśle nad blondem bo na blond włosach siwizna tak nie rzuca się w oczy

Gość gość
odrosty robi się co 4-6 tygodni, ale póki co zadnemu dziecku nic się nie tego nie stało

Gość gość
Autorko, nie nudzi Ci się zawsze ten sam kolor?

Gość gośćuwa
Nie nudzi mi się po za tym mam długie proste włosy, klasycznie z przedziałkiem na środku. Moje włosy to średni jasny blond taki popielaty, jaśnieją mi od słońca i robią się takie jaśniejsze pasma, więc można powiedzieć, że zimą odrastają trochę ciemniejsze i jest inaczej a latem jaśnieją, mi się ten efekt właśnie podoba:) Kiedyś malowałam, i bardzo mi to zniszczyło włosy. Moje włosy są bardzo cieniutkie, ale są gęste. Gdy malowałam to było ich mniej. Kiedyś zawsze chciałam mieć długie ciemne włosy:) Ale odrosty na moich włosach wyglądałyby fatalnie :) No to niech będą blond z pasemkami, mam kilka białych włosów ale nie widać ich tylko ja je widzę i wiem które to. Więc może i bedzie się z malowaniem na starość. Myślę, też że dzięki temu, że mam długie naturalne włosy, wyglądam młodziej. Mam tez trochę nietypowo ponieważ mam czarne brwi i czarne rzęsy, kiedyś nawet pofarbowałam włosy na czarno i mi to pasowało, ale jak zaczęły odrastać to wyglądałam jakbym łysiała:) Wtedy bez namysłu kupiłam farbę blond, efekt wyszedł powalający he he he odrosty białe a reszta włosów w kolorze kurzych piór taki sraczkowaty, musiałam w chustce iść do sklepu kupiłam ciemny blond i na szczęście nie wypadły mi włosy :) Miałam wtedy 17 lat :)

Gość gośćuwa
sorry trochę chaotycznie napisałam, ale gotuję w międzyczasie :)