Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dotrzeć do niego?

Polecane posty

Gość gość

W moim domu rodzinnym źle się działo. Przemoc, alkohol.. Przygarnął mnie do siebie mój starszy przyjaciel. Dał mi bezpieczeństwo, dach nad głową, pracę u siebie w firmie. Bardzo mi pomagał ale jednocześnie zaczął robić do mnie podchody. W święta wielkanocne oboje trochę wypiliśmy i doszło między nami do zbliżenia. To był dla mnie pierwszy raz i nie zrobiłabym tego gdyby nie alkohol. Po tym zdarzeniu długo rozmawialiśmy, on wyznał mi swoje uczucia, a ja podeszłam do niego chłodno i on zamknął się po tym w swojej skorupce i ciężko teraz do niego dotrzeć. Nasze relacje ostygły. Później okazało się, że jestem w ciąży. On zareagował entuzjastycznie i obiecał pomoc. Teraz ja zdałam sobie sprawę, że jest dla mnie kimś wyjątkowym i ważnym. Chyba czuję do niego coś więcej i jest mi potrzebny ale nie umiem tego okazać mu i nie wiem jak do niego dotrzeć i się zbliżyć. Co mam zrobić?

Gość gość
6/10 na zachętę Trochę przekoloryzowałaś, bardziej wiarygodnie byłoby gdybyś nie pisała, że coś do niego nagle poczułaś. Taka rada na przyszłość, że dobre prowo nie może być za bardzo kolorowe. Ale będą z Ciebie ludzie, masz zacięcie do prowokacji.

Gość gość
to zapytaj czy to dziecko badzie mialo ojca na codzien czy 2 razy w tygodniu? jak powie ze na codzien to znaczy ze chce zwiazku z toba. powiedz mu tez ze chyba sie w nim zakochalas zobaczysz jegfo reakcje jak nie bedzie zachwycony to pozegnaj sie z nim.